Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN GRATIS BROCHURE
Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

Black Friday 29 november*

Uiteraard bent u het hele jaar door van harte welkom bij één van onze Caldera®-verdelers, maar 29 november is het zeker de moeite waard om één van onze verdeelpunten een bezoekje te brengen en dit omwille van de Black Friday promotie.

Deze Black Friday promotie is HET uitgelezen moment om een afspraak te maken bij één van onze Caldera® Spas specialisten alsook onze verschillende modellen te ontdekken. Of u nu een ervaren spaliefhebber bent die op zoek is naar nieuwe trends of accessoires, of u overweegt uw dagelijkse routine te verbeteren door te investeren in een Caldera® -spa, uw verdeler staat klaar om u te helpen!

Bezoek uw lokale showroom om de verschillende maten, jets en kleuren van onze Caldera® spa's te bekijken. Onze unieke Caldera® Spa-technologieën zijn ontworpen met uw welzijn en comfort in het achterhoofd en variëren van eenvoudig te gebruiken wateronderhoudsopties tot draadloos entertainment. Een ultramodern ontwerp, gecombineerd met de ongelofelijke aanbiedingen. Mis het niet.

Kom het gerust zelf ontdekken! Tijdens de Black Friday promotie kunt u gratis en vrijblijvend onze modellen uittesten. Onze krachtige jets zullen ongetwijfeld voor een ongeëvenaarde ervaring en totale ontspanning zorgen.

Dus: twijfel niet langer en bezoek ons op 29 november. Tot snel

*Promotie geldig op 29 november bij deelnemende verdelers. Zie voorwaarden in de winkel

Modellen bekijken

Geproduceerd door Watkins Wellness
Meer dan 1 miljoen spa's gebouwd.

Opgericht in 1976,
Viert zijn 40ste verjaardag

TradeCertified™
op basis van onafhankelijke, geauditeerde criteria

BROCHURE DOWNLOADEN