Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN GRATIS BROCHURE
Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

Black Friday 26 november*

26 november 2021, is het uitgelezen moment om een afspraak te maken met een van onze Caldera® Spas specialisten. Of u nu een ervaren spa liefhebber bent die op zoek is naar nieuwe trends of accessoires, of u overweegt om uw dagelijkse routine te verbeteren door te investeren in een Caldera®-spa, uw verdeler staat klaar om u te helpen!

Kijk eens rond in onze virtuele showroom om de verschillende modellen, afmetingen, jets en kleuren van onze Caldera® spa's te ontdekken. Onze unieke Caldera® Spa technologieën zijn ontworpen met uw welzijn en comfort in het achterhoofd en variëren van eenvoudig te gebruiken waterbehandeling op basis van zout tot draadloos entertainment. Een ultramodern ontwerp, ongeëvenaard comfort en kwaliteit waarop u kan vertrouwen. Caldera Spas heeft het allemaal!

Kunt u het haast niet geloven? Vraag nu uw rondleiding aan, hetzij in de deelnemende showrooms, hetzij online en kom te weten hoe onze krachtige jets voor een ongeëvenaarde ervaring en totale ontspanning zorgen.

Dus twijfel niet langer en plan uw bezoek op vrijdag 26 november 2021 in uw dichtstbijzijnde Caldera dealer. We horen graag van u. Tot snel!

Modellen bekijken