Waarom is comfort in een spa belangrijk voor u?

Het Pure Comfort™-ontwerp van onze spa’s gaat om meer dan enkel een goed gevoel. De bedoeling is om u volledig te laten ontspannen door u een plek te aan te bieden waar u stress kunt achterlaten en nieuwe energie kunt opdoen.

Ergonomische zitplaatsen

Onze ontwerpers hebben ergonomisch gevormde zitplaatsen gecreëerd, die u op comfortabele wijze omarmen, de druk van uw ruggengraat weghalen en u op uw plaats houden. In combinatie met het drijfvermogen van het water zorgt het ontwerp van de zitplaatsen ervoor dat de druk op uw lichaam, dat al de hele dag onder stress staat, wordt verminderd.

Hot Tub Circuit Therapy™

Ontworpen voor volledig lichaamsherstel

Als u in de fitness begeleid wordt door een persoonlijke trainer, dan zal hij of zij een plan opstellen dat u aan de hand van verschillende oefeningen van station naar station brengt om u een evenwichtige work-out te geven van het hele lichaam en alle belangrijke spiergroepen te stimuleren.

Elke zitplaats of positie in een Caldera-spa biedt een diepgaande massage voor telkens een andere spiergroep. Naarmate u van de ene zitplaats naar de andere gaat, zullen de jets zich telkens op een andere spiergroep richten, bijvoorbeeld de nek en schouders, de grote spieren in uw rug, de onderrug, de hamstrings, de kuiten en voeten.

Doorloop het hele circuit voor een volledig herstel van het lichaam of concentreer de massage op die plekken die de meeste aandacht nodig hebben. U past de Caldera-spa gewoon aan uw behoeften aan.

Gepersonaliseerde massage

Met behulp van de richtkleppen, die zich verspreid in de spa’s van de Utopia™ en Paradise™-serie bevinden, kunt u de waterstroom eenvoudig instellen of richten op de door u gekozen zitplaatsen. Door de luchtkleppen of buitenring van de jets te draaien kunt u ook de kracht en de stroom van de vele jets individueel aanpassen aan uw voorkeur.

Jets

Een Caldera-spa is zorgvuldig en doelgericht ontworpen met tal van jettypes, die strategisch geplaatst zijn om de juiste soort massage te bieden precies waar het nodig is, of u nu pijn heeft aan uw onderrug of uw voetzolen.

Bijkomende eigenschappen

Verlichte handgreep

Verlichte handgreep

Een zorgvuldig geplaatste, verlichte handgreep zorgt ervoor dat u probleemloos en veilig in en uit de spa kunt stappen.

Kussens

Kussens

Leun achterover en laat uw hoofd comfortabel rusten op het zachte voorgevormde kussen.

Foot Ridge

Foot Ridge

De unieke Foot Ridge™ ondersteunt uw hielen, terwijl de krachtige jets een reflexologie-achtige massage geven aan uw vermoeide voeten.

Stijl

Stijl

Onze spa’s staan bekend voor hun elegante, organische stijl met vloeiende lijnen en voorgevormde jetomrandingen.

Zie spa-handleidingen

Tips en trucs voor het gebruik van uw spa.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC