Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

De beste spa's combineren comfort, prestatie en design.

Ja, er zijn tegenwoordig heel wat spa's op de markt. Maar als u ze van dichterbij bekijkt, wordt de keuze snel een stuk beperkter. U zou graag de stress doen verdwijnen en u weer jonger voelen telkens wanneer u in uw spa stapt? Zoek dan niet verder dan de Caldera-spa's.

Ons doel bestaat erin de beste spa's - de meest comfortabele, energiezuinige en krachtige spa's op de markt - te creëren zodat u kunt genieten van de talrijke wellness voordelen die een spa te bieden heeft.

cs_purecomfort_0
De beste spa's zijn ontworpen voor comfort. Wij beschouwen comfort als een essentieel element bij het ontwerpen van een spa, omdat het zorgt voor een ontspannende ervaring omdat het de voordelen van onderdompelen in warm water versterkt.
pureperformance_280x150_b_1
De beste spa's zijn ontworpen voor prestaties. Om uw spa optimaal te laten functioneren, moet hij op hoog niveau presteren. Een Caldera-spa wordt gebouwd met onderdelen van de beste kwaliteit om jarenlang betrouwbaar te presteren.
cs_purestyle_0
De beste spa's zijn ontworpen met een mooi design. Zich onderdompelen in een Caldera-spa is een ervaring die de zintuigen prikkelt. Van het stijlvolle ontwerp tot de voorgevormde zitplaatsen; elk detail is bedoeld om de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Wij zijn gedreven in onze manier van zaken doen, omdat wij weten hoe een spa effectief de spanning uit uw lichaam en geest kan laten verdwijnen, spieren kan ontspannen, lenigheid kan stimuleren, en zelfs de pijn kan verlichten. Als spa-fanaten zijn wij ervan overtuigd dat hydrotherapie voor u persoonlijk een positieve verandering kan teweegbrengen, en die overtuiging heeft een invloed op hoe wij spa's ontwerpen.

Wij ontwerpen voor comfort.

Een spa moet een beleving zijn voor het hele lichaam met therapeutische voordelen voor alle belangrijke spiergroepen, die het meest te lijden hebben onder spanning. In een Caldera-spa beschikt u over verschillende jets die de spieren kalmeren en u helpen te ontspannen. De Caldera-zitplaatsen zijn zorgvuldig ontworpen en zo gevormd om uw stress te laten verdwijnen, maar ook om u op uw plaats te houden wanneer de jets zijn aangeschakeld. Geen wonder dus dat onze spa's door velen worden beschouwd als de meest comfortabele spa's op de markt.

Wij ontwerpen voor prestatie.

Caldera-spa's zijn met zorg gebouwd zodat ze jarenlang probleemloos kunnen presteren, zelfs bij frequent of dagelijks gebruik. Wij bouwen dan ook een van de beste spa's in de sector met kwaliteitsvolle, zuinige verwarmingselementen, pompen en andere onderdelen alsook duurzame, versterkte kuipen in acryl. Wij blijven onze technieken en ons design innoveren en verbeteren. En wij blijven zoeken naar energiezuinige technologieën, zoals onze nieuwe FiberCor®-isolatie.

Wij ontwerpen met een oog voor design.

Een mooi design werkt kalmerend. Het zijn de extra's die zorgen voor een betere ervaring en meer kalmerende effecten en die bovendien van het gewone iets uitzonderlijk maken. Hoe krijgen designoverwegingen vorm en hoe beïnvloeden ze de algemene beleving? Met details en opties zoals LED-verlichting, het geluid van rustgevende watervallen en entertainmentsystemen waarmee u een aangepaste sfeer kunt creëren.

comfort-performance-style

Want een spa, ontworpen om u te helpen ontspannen, moet u ook een ontspannen gevoel geven over uw gemaakte keuze.