Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

EEN WARME, UITNODIGENDE LOOK

Genieten in een spa is een manier om aandacht te besteden aan uw persoonlijk welzijn. Wij zijn ervan overtuigd dat u telkens opnieuw een metamorfose ondergaat wanneer u uit het water komt. Wij weten ook dat een goed ontworpen spa een uitnodigende visuele look heeft, die u verleidt en u helpt ontspannen. Wij besteden enorm veel aandacht aan het design van Caldera-spa's, en aan opties zoals verlichting en entertainment, zodat u een omgeving kunt creëren die uw persoonlijke metamorfose vergemakkelijkt.

 

Video bekijken
purestyle_topright

De Utopia-serie bevat ons exclusieve SpaGlo™-verlichtingssysteem dat verschillende zones van de spa accentueert, waaronder de binnenkant, de Euphoria-jet, de Acquarella-waterval, de handgreep, de richt- en luchthendels en drie zijden van de omkasting. Om uw ervaring te personaliseren, kunt u kiezen uit zes kleuren, drie helderheidsniveaus en de aparte spa-zones die u wilt verlichten.

purestyle_row2_leftspa

ACCESSOIRES

Breid uw Caldera-spa uit met een ruim aanbod aan opties die uw spa uniek maken. Maak uw keuze uit een reeks accessoires, zoals trapjes, afdekkingshefsystemen, handgrepen en parasols, die allemaal ontworpen zijn om u te helpen ontspannen en genieten van uw eigen privé-toevluchtsoord.

purestyle_row2-1_right
purestyle_row2-2_left
purestyle_row2-2_right
purestyle_row3_left

SPA-ENTERTAINMENT

Nadat u een spa hebt gekozen met de grootte, het aantal zitplaatsen en het design, dat u wenst, kunt u uw Caldera-spa ook uitbreiden met entertainment-opties, die uw spa uniek maken. Door naar muziek te luisteren kunt u beter ontspannen en alles op een rijtje te zetten. U hebt de keuze uit een draadloos muzieksysteem met Bluetooth en om het entertainment in uw spa helemaal compleet te maken kunt u een waterdichte draadloze tv toevoegen.Video bekijken

Elke vloeiende lijn is een bewuste designkeuze om het zintuiglijke genot verder te stimuleren. Op een Caldera-spa zijn het de organische patronen die het design domineren, van de gestroomlijnde richthendels tot de natuurlijke voetruimte en de omlijnde zitplaatsen. Dit alles is een opzettelijke knipoog naar de natuur en het buitenleven, waarin u geniet van ontspanning in alle rust.

purestyle_row3_right