Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_brochure_preview

Nadat u hebt beslist om te investeren in een spa, is het belangrijk om modellen en eigenschappen te vergelijken zodat u de ideale spa kiest voor u en uw gezin. Om dat proces te vergemakkelijken stellen wij een aantal online middelen ter beschikking om uw beslissing te vereenvoudigen.

Naarmate u uw keuze beperkter maakt, raden wij een belangrijke extra stap aan die absoluut niet online kan plaatsvinden—maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Caldera-verdeler om te proefzitten. Dat is de beste manier om het model te kiezen dat volledig bij u past en te ervaren wat een Caldera-spa voor u kan doen.

howtobuy280x150_1
Om bij de aankoop van een spa zoveel mogelijk waar voor uw geld te krijgen, bieden wij informatie die u in uw achterhoofd moet houden wanneer u uw huis klaarmaakt voor de nieuwe spa.
findadealer_280x150_newlogo_0
Voer gewoon uw postcode in en wij leiden u naar de dichtstbijzijnde Caldera Spas-verdeler.
quote_280x150_b_0
Gelieve het onderstaande formulier in te vullen en de modellen, die u intereseren, te vermelden. Vervolgens zal de erkende Caldera Spas verdeler uit uw regio u de gevraagde prijzen (of een gepersonaliseerde offerte) bezorgen.
tradein_280x150_a_0
Kom te weten hoeveel uw huidige spa waard is, wanneer u hem inruilt bij de aankoop van een nieuwe Caldera-spa. Nadat u het online formulier hebt ingevuld, zal de dichtstbijzijnde erkende Caldera Spas-verdeler contact met u opnemen met een gratis vrijblijvende offerte.
testsoak280x150_0
Eerst testen, dan kopen. Maak een afspraak om te proefzitten bij uw lokale verdeler om zo het Puur Comfort™ van een Caldera-spa zelf te ervaren. U zult kennis maken met de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties van een Caldera-spa, en kunnen genieten van de verkwikkende voordelen van een spa.
brochure_1_0
Vul het formulier in waarin u duidelijk maakt in welke modellen u interesse hebt. Download daarna de gratis brochure met informatie die u zal helpen een doordachte keuze te maken in de aankoop van uw spa.