Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Nadat u hebt beslist om te investeren in een spa, is het belangrijk om modellen en eigenschappen te vergelijken zodat u de ideale spa kiest voor u en uw gezin. Om dat proces te vergemakkelijken stellen wij een aantal online middelen ter beschikking om uw beslissing te vereenvoudigen.

Naarmate u uw keuze beperkter maakt, raden wij een belangrijke extra stap aan die absoluut niet online kan plaatsvinden—maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Caldera-verdeler om te proefzitten. Dat is de beste manier om het model te kiezen dat volledig bij u past en te ervaren wat een Caldera-spa voor u kan doen.

20210625_1823202a_2021utopiageneva_intl_280x150_cmyk_0_1
Gelieve het onderstaande formulier in te vullen en de modellen, die u intereseren, te vermelden. Vervolgens zal de erkende Caldera Spas verdeler uit uw regio u de gevraagde prijzen (of een gepersonaliseerde offerte) bezorgen.
howtobuy280x150_1
Om bij de aankoop van een spa zoveel mogelijk waar voor uw geld te krijgen, bieden wij informatie die u in uw achterhoofd moet houden wanneer u uw huis klaarmaakt voor de nieuwe spa.
findadealer_280x150_newlogo_0
Voer gewoon uw postcode in en wij leiden u naar de dichtstbijzijnde Caldera Spas-verdeler.
brochure_1_0
Vul het formulier in waarin u duidelijk maakt in welke modellen u interesse hebt. Download daarna de gratis brochure met informatie die u zal helpen een doordachte keuze te maken in de aankoop van uw spa.
testsoak280x150_0
Eerst testen, dan kopen. Maak een afspraak om te proefzitten bij uw lokale verdeler om zo het Puur Comfort™ van een Caldera-spa zelf te ervaren. U zult kennis maken met de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties van een Caldera-spa, en kunnen genieten van de verkwikkende voordelen van een spa.
utopia_ravello_final_2
Kom te weten hoeveel uw huidige spa waard is, wanneer u hem inruilt bij de aankoop van een nieuwe Caldera-spa. Nadat u het online formulier hebt ingevuld, zal de dichtstbijzijnde erkende Caldera Spas-verdeler contact met u opnemen met een gratis vrijblijvende offerte.