Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Bij Caldera doen we meer dan alleen maar spa's verkopen. Wij ontwerpen en produceren een product met uitzonderlijke voordelen, dat uw leven op een positieve manier kan veranderen en tot een echte metamorfose kan leiden. Een Caldera-spa biedt u thuis een doeltreffende massagetherapie met warm water, waardoor u zich als herboren voelt, zelfs al hebt u slechts enkele minuten tijd.

Een Caldera®-spa doet de opgestapelde stress van het dagelijkse leven verdwijnen. U versnelt het herstel van vermoeide spieren na uw fitness of na een andere activiteit die belangrijk is voor uw levenskwaliteit. U komt tot rust en verjongt uw geest. U kunt steeds veranderd en hersteld uit een spa stappen.

U voelt zich meer ontspannen. Jonger. Kalmer. Spanningen verdwijnen. Door de spa-hydrotherapie is uw lichaam opgewarmd, flexibeler en leniger. De pijn wordt verlicht. Uw geest wordt helder en komt tot rust.

U beleeft een metamorfose.

Of uw spanning nu afkomstig is van stress op de werkvloer of van recreatieve activiteiten, gaande van tuinieren tot golfen, van fietsen tot achter de computer zitten, de spanning stapelt zich op in uw lichaam.

Ontspannen is belangrijk voor uw fysieke gezondheid en uw houding. Het heeft invloed op bijna elk deel van uw leven, van hoe goed uw immuunsysteem werkt tot hoe goed uw relaties zijn met de mensen rondom u.

press_5
Blader door onze recente persberichten voor meer informatie over Caldera-spa's, nieuwe ontwerpen, technische innovaties en andere vorderingen die “perswaardig” zijn.
awards2020_2
Om dat vertrouwen te verdienen en te behouden verbinden wij ons ertoe uitzonderlijke spa's te bouwen met onderdelen van de beste kwaliteit in elk stadium van ons productieproces. Elk detail is belangrijk.
earthfriendly_5
Maak uw Caldera-spa milieuvriendelijker.
about-caldera-img

Een Caldera-spa brengt u terug tot de essentie. Met een spa neemt u de tijd om u onder te dompelen, te relaxeren en te ontspannen. U stapt er gespannen in. Wanneer u eruit stapt, heeft u een metamorfose ondergaan. Als het niet zo ontspannend en heerlijk zou zijn, zou men het kunnen beschouwen als iets zuiver medisch, genezend en preventief.