Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Blader door onze recente persberichten voor meer informatie over Caldera-spa's, nieuwe ontwerpen, technische innovaties en andere vorderingen die “perswaardig” zijn.

April 2015 - Caldera®-spa benoemd tot beste aankoop door Consumers Digest®

Voor de derde keer op rij werd de Caldera Martinique-spa benoemd tot beste aankoop door het magazine Consumers Digest, dat erover schreef: “een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding in de huidige uiterst concurrerende markt” noemde. Het magazine benadrukte de zitcapaciteit en veelzijdigheid van de spa, met name zijn ligplaats en de twee hydromassage-zitplaatsen.

Persbericht helemaal bekijken

8 november 2011 - Winnaar van de veiling van de miljoenste Watkins-spa aangekondigd

Met vierendertig jaar ervaring heeft Watkins Manufacturing een reputatie opgebouwd als de wereldleider in de spa-sector. Vorige maand kondigde het bedrijf trots de belangrijke mijlpaal aan van de productie van hun 1.000.000ste spa. Om deze gelegenheid te vieren, erkende Watkins de belangrijke en voortdurende verbintenis tot uitmuntendheid van zijn werknemers met vieringen in hun productiefabrieken in Californië en Mexico.

Persbericht helemaal bekijken

31 maart 2009 - De nieuwe Cantabria™-spa van Caldera-spa's biedt gezonde recessietherapie

De makers van Caldera-spa's, bekend van het Puur Comfort, de Puur Prestaties en de Puur Design, introduceren met genoegen een heel nieuwe geavanceerde spa, de Cantabria-spa. De nieuwe Cantabria-spa is een echte blikvanger met een schitterend ontwerp en vele wellness eigenschappen. Bovendien biedt hij buitengewone hydromassage-therapie.

Persbericht helemaal bekijken