Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Caldera®-spa is beste aankoop volgens Consumers Digest®

cs_011_spaday56_047_withbackground_vm

De Martinique™-spa uit de Paradise™-serie voor de derde keer erkend

VISTA, Calif., april 2015 – Voor de derde keer op rij werd de Caldera Martinique-spa benoemd tot beste aankoop door het magazine Consumers Digest, dat erover schreef: “een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding in de huidige uiterst concurrerende markt” noemde.

Het magazine benadrukte de zitcapaciteit en veelzijdigheid van de spa, met name zijn ligplaats en de twee hydromassage-zitplaatsen. Met ruime zitplaatsen voor vijf volwassenen en een totaal van 34 jets is de Martinique ontworpen om gerichte therapeutische ontspanning te bieden, waarbij telkens een bepaalde spiergroep wordt gemasseerd. Het spa-ontwerp neemt het hele lichaam onder handen en biedt een unieke Hot Tub Circuit Therapy™-ervaring voor ontspanning van het hele lichaam en dat elke dag opnieuw.

caldera-paradise-martinique-2015-sterlingmarble-best-buy1

De meerwaarde zit verder ook in het stille en energiezuinige EnergyPro™-systeem van de spa en de milieuvriendelijke FiberCor®-isolatie. Het ingebouwde FROG™-waterverzorgingssysteem gebruikt minder chemicaliën en is dus niet alleen zuiniger maar ook beter voor de huid. Bovendien vereist het minder moeite om voortdurend kristalhelder, sprankelend water te behouden.

Over Caldera Spas

Caldera Spas is het spa-merk dat ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar meer welzijn en die extra goed voor zichzelf willen zorgen. De drie pijlers, puur comfort, prestaties en design, maken van Caldera dan ook één van de meest betrouwbare spa-merken ter wereld. Caldera werd in 1976 opgericht en maakt deel uit van Watkins Manufacturing Corporation, de bekende internationale marktleider op het gebied van spa's. Watkins maakt deel uit van Masco Corporation, een bedrijf uit de Fortune 500, dat prachtige interieurproducten fabriceert, zoals Hansgrohe®-kranen en Hüppe®-douchecabines.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen op calderaspas.nl.