Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Nieuwe geavanceerde spa geïntroduceerd

De nieuwe Cantabria™-spa van Caldera Spas biedt gezonde recessietherapie

VISTA (Calif.), 31 maart 2009 — De makers van Caldera Spas, bekend van Puur Comfort, Puur Prestaties en Puur Stijl, zijn verheugd een volledig nieuw vlaggenschip te introduceren, met name de Cantabria-spa. De nieuwe Cantabria-spa is een echte blikvanger met een schitterend ontwerp en vele wellness eigenschappen. Bovendien biedt hij buitengewone hydromassage-therapie.

Een frisse, organische look zorgt voor een algemene indruk van wellness en gezondheid. Hierdoor zal deze spa zeker in het oog springen bij de moderne consument. De zachte en elegante welvingen van de Cantabria-spa weerspiegelen een unieke mengeling van traditionele en hedendaagse stijl. In overeenstemming met het holistische, organische gevoel doen de recent ontworpen ergonomische handgrepen denken aan een hot stone-massage, zoals de stenen die terug te vinden zijn in de natuur en gebruikt worden voor massagetherapie. Treffende details, zoals een zacht patroon van rivierstenen, werden verwerkt in de bodem van de spa waar de voeten rusten. Er zijn drie opvallende kuipkleur/omkasting-combinaties verkrijgbaar: Champagne Opal, White Pearl en Sterling Marble, met keuze uit EcoTech™-omkastingen in Merlot, Redwood of Coastal Grey.

De grote Cantabria-spa biedt veel ruimte en comfortabele zitplaatsen voor acht volwassenen. Vol met kracht en jets voor hydromassage-therapie wordt de beroemde Hot Tub Circuit Therapy™ van Caldera Spas naar een heel nieuwe dimensie getild. Hij is uitgerust met in totaal 88 jets in specifieke anatomische configuraties en biedt alle gewenste hydrotherapie- en gezondheidsvoordelen in uw eigen tuin. Naarmate de spa-gebruiker zich van het ene zitje naar het volgende beweegt, worden de belangrijkste spiergroepen van het lichaam aangepakt met het Hot Tub Circuit Therapy-systeem. Bovendien bevat het opmerkelijke UltraMasseuse™-systeem zes verschillende reeksen van massage die kunnen aangepast worden aan drie snelheden voor een op maat gemaakte spa-massage van kop tot teen. U kunt dit vergelijken met een massagestoel. "Caldera Spas verbindt zich ertoe mensen te helpen om hun gezondheid te verbeteren door middel van hydromassage-therapie," verklaart Karen Lynam, Caldera Marketing Manager. "Onze nieuwe Cantabria-spa is specifiek ontworpen met welzijn in het achterhoofd – om het lichaam fysiek, emotioneel en spiritueel te vernieuwen. Dit is de perfecte recessietherapie in uw eigen tuin. Zowel koppels als familie en vrienden kunnen zich ontspannen, herbronnen en bijpraten."

Het nieuwe SpaGlo™-multizone verlichtingssysteem kalmeert uw geest en ziel. Verschillende binnen- en buitenverlichtingsopties verlichten op prachtige en elegante wijze de belangrijkste eigenschappen van de spa. Het kiezen en aanpassen van de verlichtingsopties kan eenvoudig via het hoofdcontrolepaneel op de optionele verfijnde Advent™-afstandsbediening. De Advent-afstandsbediening biedt spa-gebruikers de vrijheid om de verlichting, de jets, de twee zachte Acquarella™-watervallen, de optionele muziek, de watertemperatuur, de reinigingscycli en meer aan te passen, zowel in de spa als uit de spa. Koud buiten? Controleer de temperatuur van de Cantabria-spa vanuit uw warme huis. Wordt het donker? Kies een spa-verlichting en pas de helderheid ervan aan terwijl u zich ontspant in een van uw favoriete spa-zitplaatsen.

Zich onderdompelen op het geluid van het optionele draadloze Aquatic Melodies™-muzieksysteem met meerdere bronnen maakt de verkwikkende ervaring helemaal compleet. Met de innovatieve audio-opties maakt het spa-muzieksysteem gebruik van aangepaste draadloze iCast™-elektronica om geluid van een iPod® of nagenoeg eender welke andere audiobron door te sturen naar een krachtige versterker in de spa. Drie pop-upluidsprekers zijn strategisch geplaatst langs de kuiprand en kunnen elk 330 graden worden gedraaid voor de optimale luisterervaring.

Genieten van uw spa is dus eenvoudiger dan ooit. Waterverzorging is eenvoudig met het optionele SPA FROG™-systeem, dat tot 50 percent minder spa-chemicaliën gebruikt dan traditionele waterverzorging. Het doseert permanent mineralen en broom in het spawater, waardoor er minder tijd nodig is voor onderhoud.

Of de consument nu op zoek is naar een plaats om te ontspannen en bij te praten met familie en vrienden of naar het comfort van warmwatertherapie voor de gezondheidsvoordelen, het Puur Comfort van de nieuwe Cantabria-spa van Caldera is een paradijs ten opzichte van de dagelijkse stress en spanningen. De welzijnsvoordelen van hydrotherapie zijn al duizenden jaren bekend en gewaardeerd. Voor meer informatie kunt u het artikel "Natuurlijke genezing van hydromassage en gezondheid" lezen.

Caldera Spas werd opgericht in 1976 en is een van de meest gereputeerde spa-merken ter wereld. Het maakt deel uit van Watkins Manufacturing, een industrieleider op het gebied van de productie van premium spa's. Watkins is een afdeling van Masco Corp., een bedrijf uit de Fortune 250, dat prachtige interieurproducten fabriceert zoals Delta®-kranen, Merillat®-omkastingen, Behr®-verven en vele andere producten. Caldera-spa's worden verdeeld in de Verenigde Staten, Canada en wereldwijd. Meer informatie en vestigingen van verdelers van Caldera Spas zijn online te raadplegen op www.calderaspas.nl.