Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Winnaar van de miljoenste spa aangekondigd

Europese verdeler levert het winnende bod, het bedrijf schenkt de opbrengsten aan getroffen brandweerlieden

VISTA (California), 8 november 2011 — Watkins Manufacturing is al vierendertig jaar producent en heeft een reputatie opgebouwd als wereldwijde leider van de spa-industrie. Vorige maand kondigde het bedrijf trots de belangrijke mijlpaal aan van de productie van hun 1.000.000ste spa. Om deze gelegenheid te vieren, erkende Watkins de belangrijke en voortdurende verbintenis tot uitmuntendheid van zijn werknemers met vieringen in hun productiefabrieken in Californië en Mexico.

In naam van de werknemers en spa-verdelers van de Watkins-merken, verbond het bedrijf zich er ook toe een schenking te doen aan een belangrijke liefdadigheid, de National Fallen Firefighters Foundation. Teneinde te benadrukken dat de miljoenste spa een HotSpring-spa was en om het bereik van de schenking van het bedrijf uit te breiden, organiseerde Watkins een online veiling met de verdelers van HotSpring-spa's wereldwijd voor de aanschaf van de miljoenste spa. Het bedrijf beloofde ook om 100 procent bij te dragen aan het winnende bod van de verdeler, waardoor de liefdadigheidsschenking verdubbeld wordt.

Naar aanleiding van het concurrerende biedingsproces dat plaatsvond tijdens de spannende week van de veiling won Bruno Woodtli, eigenaar van Hewoo AG, een verdeler van HotSpring-spa's in Zwitserland, de één miljoenste spa – een Aria-model – met een laatste bod van $17.200. Zoals gepland draagt Watkins Manufacturing bij tot het winnende bod, waardoor de totale schenking $34.400 bedraagt om de families van getroffen brandweerlieden in heel de Verenigde Staten te ondersteunen.

"Wij willen in het bijzonder Hewoo AG bedanken alsook alle verdelers, zowel nationaal als internationaal, die gehoor gaven aan de oproep en deelnamen aan de veiling–wij stellen een zulke gulle ondersteuning erg op prijs", zegt Steve Hammock, president van Watkins Manufacturing. "Wij kijken ernaar uit om in de toekomst samen te werken met onze verdelers en het goede werk van schenkingen aan liefdadigheidsinstellingen zoals de National Fallen Firefighters Foundation voort te zetten."

"Deze gulle gift van Watkins Manufacturing helpt bij de ondersteuning van de missie van de Foundation om diensten en assistentie te bieden aan de families van brandweerlieden die gestorven zijn tijdens de uitoefening van hun ambt", zegt Ronald J. Siarnicki, executive director van de National Fallen Firefighters Foundation. "Onlangs eerden wij 89 getroffen brandweerlieden, waaronder vier van Californië tijdens de National Fallen Firefighters Memorial herdenking en wij stellen de verbintenis van Watkins Manufacturing tot onze inspanningen erg op prijs."

Sinds 1986 maakt Watkins deel uit van Masco -en al meer dan 30 jaar heeft Watkins een ware opmars gekend als de beste spa-fabrikant van de sector. Het personeelsbestand van Watkins Manufacturing is sterk en beschikt over veel ervaring. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen voor Beste Werkplaats en het gemiddelde dienstverband van werknemers is meer dan tien jaar. Alle Watkins-producten hebben één ding gemeen: ze zijn gebouwd op basis van de fundamentele missie van Watkins om kwaliteitsspa's te produceren die uitsteken boven de talrijke andere spa's op de markt.

Over Watkins Manufacturing Corporation
Watkins Manufacturing werd opgericht in 1977, in Vista, California. Ze zijn de grootste spa-fabrikant ter wereld met HotSpring®-spa's, Limelight®-spa's, Hot Spot®-spa's en Caldera®-spa's. Het verdelersnetwerk van Watkins is actief in alle 50 staten van Amerika en in meer dan 60 landen. Watkins is een afdeling van Masco Corporation, een Fortune 500 bedrijf met producten zoals Delta®-kranen, KraftMaid®kasten en Behr®-verven.