Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Eenvoudig met een mooi design.

Een afdekkingshefsysteem is een essentieel onderdeel van de spa-beleving van Caldera Spas. Met behulp van een goed ontworpen hefsysteem, kan nagenoeg iedereen (ook alleen) de afdekking makkelijk naar achteren plooien en uit de weg ruimen. Niemand heeft toch zin om voor het ontspannen in een spa met een afdekking te moeten worstelen?

De ProLift-afdekkingshefsystemen zijn specifiek ontworpen voor Caldera-spa's en zorgen ervoor dat u eenvoudig toegang krijgt tot uw spa, en dat de slijtage van uw afdekking tot het minimum beperkt wordt.

prolift_I_afdekkingshefsysteem_caldera_spas

ProLift-afdekkingshefsysteem voor spa's

De ProLift is een eenvoudig maar toch uitstekend afdekkingshefsysteem, dat zowel aan de afdekking als aan de spa-omkasting wordt bevestigd en beschikt over een ingebouwde vergrendelfunctie. U hoeft de afdekking alleen maar op te tillen, van de spa af te schuiven en weg te vouwen. Heeft 36 cm ruimte nodig.

prolift_II_afdekkingshefsysteem_caldera_spas

ProLift II-afdekkingshefsysteem voor spa's

De ProLift II, die ontworpen is zoals de ProLift III, maar heeft slechts één pneumatische gasveer voor een vloeiende hefbeweging. Heeft 76 cm ruimte nodig.

prolift_III_afdekkingshefsysteem_caldera_spas

ProLift III-afdekkingshefsysteem

De stevige ProLift III heeft twee pneumatische gasveren waarmee u de afdekking geruisloos en in een vloeiende beweging kunt opbergen. De veren doen het zware werk, dus u hebt weinig kracht nodig om de afdekking terug te vouwen of weg te halen, zelfs niet op grotere spa-modellen. Heeft 76 cm ruimte nodig.

prolift_IV_afdekkingshefsysteem_caldera_spas

ProLift IV-afdekkingshefsysteem voor spa's

Bij gebruik op (verhoogde) terrassen, in priëlen of andere plaatsen waar de ruimte beperkt is, zorgt de ProLift IV ervoor dat u de afdekking net achter de spa rechtop kunt zetten. Heeft maar 46 cm ruimte nodig.

caldera_spas_afdekking_op_spa_gesloten

Vervanging van de spa-afdekking

Een afdekking voor een Caldera-spa is ontworpen voor maximale energiezuinigheid. Zijn nauw aansluitende dichting isoleert en houdt de warmte vast, zodat u geld bespaart op de gebruikskosten. Onze afdekkingen, die op maat gemaakt zijn voor Caldera-spa's, zijn gemaakt van duurzaam vinyl van marinekwaliteit en worden schuin ontworpen zodat het water er vanaf kan lopen. Alle Caldera-afdekkingen bevatten veiligheidssloten voor kinderen en hebben ingebouwde montageplaten die nodig zijn voor de bevestiging van onze afdekkingshefsystemen. Onze afdekkingen voldoen ook aan alle ASTM-veiligheidsnormen voor UL-classificatie.