Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Ontspan met uw persoonlijke soundtrack

Een entertainmentsysteem in uw huis helpt u om te ontspannen, de stress te laten verdwijnen en er even tussenuit te knijpen, om uw hoofd leeg te maken. Een spa-entertainmentsysteem doet zelfs nog meer want, terwijl u tv kijkt of muziek luistert, wordt u ondergedompeld in rustgevend warm water voor een ontspannende massage. Een geweldige manier om uw geest en lichaam gelijktijdig te ontspannen.

bluetooth280x150

Draadloos muzieksysteem met Bluetooth

Onze Bluetooth®-muziekopties verhogen het genot in uw spa en helpen u om te ontspannen of te genieten van een massage van uw vermoeide spieren. Stream uw muziek live of speel muziek af uit uw eigen muziekbibliotheek.

utopiaspeakers280x150

Ingebouwde luidsprekers - Utopia™-serie

Onze Utopia-modellen met muziek bevatten drie paar luidsprekers met een laag profiel van 2,5 cm die de omlijnde hoofdsteunen omringen. Via deze ingebouwde, waterdichte luidsprekers, biedt het draadloze Bluetooth® muzieksysteem, ondersteund door een aparte subwoofer, een vol, kwalitatief geluid.

paradisespeakers

Ingebouwde luidsprekers - Paradise™-serie

Onze spa's met muziek van de Paradise-serie bevatten ingebouwde waterdichte luidsprekers van 9 cm. Deze elegante luidsprekers zijn weloverwogen geplaatst voor een prima geluidskwaliteit. Ook hier zijn het draadloze Bluetooth muzieksysteem en een aparte subwoofer ingebouwd

 

 

vacanza_speakers

Vacanza™-serie

De meeste Vacanza-modellen zijn verkrijgbaar met het draadloze Bluetooth muzieksysteem en met mooi geïntegreerde luidsprekers, zodat u nog meer van uw spa kunt genieten. Een aparte subwoofer kan optioneel worden toegevoegd indien u dat wenst.

caldera-22-inch-hd-monitor

Genieten van uw spa met hoge resolutie

Entertainment maakt het verschil met een optioneel HD-scherm van 55 cm. Er kunnen talloze streaming- en kabelapparaten worden aangesloten via de HDMI en USB-aansluitingen. Dit scherm kan gekoppeld worden met het draadloze entertainmentsysteem.