Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_brochure_preview

Ontspan met uw persoonlijke soundtrack

Een entertainmentsysteem in uw huis helpt u om te ontspannen, de stress te laten verdwijnen en er even tussenuit te knijpen, om uw hoofd leeg te maken. Een spa-entertainmentsysteem doet zelfs nog meer want, terwijl u tv kijkt of muziek luistert, wordt u ondergedompeld in rustgevend warm water voor een ontspannende massage. Een geweldige manier om uw geest en lichaam gelijktijdig te ontspannen.

bluetooth280x150

Draadloos muzieksysteem met Bluetooth

Onze Bluetooth®-muziekopties verhogen het genot in uw spa en helpen u om te ontspannen of te genieten van een massage van uw vermoeide spieren. Stream uw muziek live of speel muziek af uit uw eigen muziekbibliotheek.

utopiaspeakers280x150

Ingebouwde luidsprekers - Utopia™-serie

Onze Utopia-modellen met muziek bevatten drie paar luidsprekers met een laag profiel van 2,5 cm die de omlijnde hoofdsteunen omringen. Via deze ingebouwde, waterdichte luidsprekers, biedt het draadloze Bluetooth® muzieksysteem, ondersteund door een aparte subwoofer, een vol, kwalitatief geluid.

paradisespeakers

Ingebouwde luidsprekers - Paradise™-serie

Onze spa's met muziek van de Paradise-serie bevatten ingebouwde waterdichte luidsprekers van 9 cm. Deze elegante luidsprekers zijn weloverwogen geplaatst voor een prima geluidskwaliteit. Ook hier zijn het draadloze Bluetooth muzieksysteem en een aparte subwoofer ingebouwd

 

 

vacanza_speakers

Vacanza™-serie

De meeste Vacanza-modellen zijn verkrijgbaar met het draadloze Bluetooth muzieksysteem en met mooi geïntegreerde luidsprekers, zodat u nog meer van uw spa kunt genieten. Een aparte subwoofer kan optioneel worden toegevoegd indien u dat wenst.

caldera-22-inch-hd-monitor

Genieten van uw spa met hoge resolutie

Entertainment maakt het verschil met een optioneel HD-scherm van 55 cm. Er kunnen talloze streaming- en kabelapparaten worden aangesloten via de HDMI en USB-aansluitingen. Dit scherm kan gekoppeld worden met het draadloze entertainmentsysteem.