Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Kristalhelder water, dag in, dag uit

water-care-img

Waterverzorgingssystemen

video_over_waterverzorging"

FROG-waterverzorgingssysteem

Het ingebouwde FROG™-waterverzorgingssysteem maakt de behandeling van het spa-water verbazend eenvoudig. Er valt niets te meten of te gieten. Selecteer gewoon het aanbevolen gebruiksniveau voor de broompatronen en voer de patronen in de daartoe voorziene behuizing in de spa in.

Meer informatie

water_monarch

Monarch™ CD-ozonwaterverzorgingssysteem

Met de optionele Corona Discharge (CD) ozonator, biedt het Monarch waterverzorgingssysteem een nagenoeg chloorvrije aanpak van de waterverzorging. Het vermindert de vereiste hoeveelheid spa-chemicaliën omdat het voortdurend hoog geconcentreerde ozon in combinatie met MPS en zilverionen vermengt met het water.

Meer informatie

Start met zuiver water

Voor het zuiverste, zachtste water gebruikt u best de Clean Screen™-voorfilter en de Vanishing Act™-waterontharder. Deze twee innovatieve waterverzorgingsproducten werken vooral goed met het FROG-systeem om de waterbehandeling te optimaliseren. Gebruik de Clean Screen-voorfilter om ervoor te zorgen dat er, bij het verversen, zuiver water in uw spa terechtkomt. En laat het water nog zachter aanvoelen door de Vanishing Act-waterontharder te gebruiken. Samen laten deze chemicaliënvrije behandelingen u genieten van een uitstekende waterkwaliteit, waardoor u het water minder hoeft vaak te verversen.

clean_screen_voorfilter_caldera_spas

Clean Screen-voorfilter

De Clean Screen-voorfilter voorkomt dat organische verontreinigingen, tannine, koper, ijzer en andere metalen in het water van uw spa terechtkomen. Het is eenvoudig te gebruiken – sluit het gewoon aan op een tuinslang, vul uw spa en geniet van vers, zuiver water.

caldera_spas_vanishing_act_kalkverwijderaar

Vanishing Act-kalkverwijderaar

Om hard water zonder chemische toevoegingen zachter te maken, gebruikt u de Vanishing Act-waterontharder. Water dat minder kalk bevat laat uw huid zijdezacht aanvoelen en helpt de onderdelen van uw spa te beschermen tegen de schadelijke effecten van hard water.

Exclusieve water- en spaverzorgingsproducten van Monarch

Voor de verzorging van uw Caldera®-spa gebruikt u best enkel Caldera-waterverzorgingsproducten - deze zijn specifiek ontworpen voor uw spa. Met ons gamma van kwaliteitsvolle Monarch-waterverzorgingsproducten kunt u het water van uw spa eenvoudig zuiver, helder en gebruiksklaar houden. Raadpleeg uw lokale verdeler om het hele gamma van producten te bekijken.

water-monarch-products

Geconcentreerde chloorkorrels

Deze volledig oplosbare en nagenoeg pH-neutrale korrels vormen een populair en doeltreffend waterontsmettingsmiddel. Het product is beschikbaar in flessen van 400 gr, 800 gr en 1,3 kg.

pH/Alkalinity Up, pH/Alkalinity Down

Up voorkomt een sprong van de pH en slijtage van het spa-oppervlak en de fittingen door lage totale alkaliteit, terwijl Down de pH in het spa-water verlaagt.

Stain & Scale Defense

Dit voorkomt kalkvorming op spa-oppervlakken en houdt de vorming van vlekken en kalkaanslag in toom.

Defoamer

Dit zorgt voor een snelle verwijdering van schuimvorming veroorzaakt door zeep, shampoo, reinigingsmiddelen en andere restanten.

5-voudige Monarch-teststrips

Gebruik deze teststrips om de niveaus van chloor, broom, pH, alkaliteit en de totale hardheid van uw spa-water te controleren.

Vervangfilters

Onze speciaal ontworpen, authentieke vervangfilters voor Caldera-spa's bieden de beste pasvorm en prestatie voor uw spa.

* Gelieve bij uw lokale verdeler de beschikbaarheid van deze producten na te vragen.