Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Geen giswerk meer bij de waterverzorging!

Onze missie is ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de wellnessvoordelen van regelmatig spa-gebruik dankzij eenvoudige waterverzorging. Met Caldera® kunt u het chemische gebruik verminderen en de chloorgeur beperken, terwijl het water van uw spa toch steeds ontsmet, gezond en klaar voor gebruik blijft.

freshwater-salt-system-water-care

FreshWater-zoutsysteem

Zorgeloze waterverzorging door het eenvoudige en intuïtieve FreshWater™-zoutsysteem (uitsluitend op spa's uit de Utopia™- en Paradise™-serie), dat het water ontsmet door automatisch chloor op te wekken uit zout. Het ontwerp op basis van patronen wordt ingebouwd in het controlepaneel van de spa en geeft herinneringen weer op het scherm, waardoor het gebruik supereenvoudig is. Het systeem zorgt zo voor water dat langer meegaat en tot wel een heel jaar lang natuurlijk aanvoelt. Het water gaat tot driemaal langer mee dan in andere systemen. Dit betekent een besparing van tijd want u moet de spa minder vaak laten leeglopen en opnieuw vullen. Hiervoor is een optionele startkit nodig.

Meer informatie
frog-ease-with-smartchlor-water-care

FROG™-waterverzorgingssysteem

Het ingebouwde FROG™-waterverzorgingssysteem maakt de behandeling van het spa-water verbazend eenvoudig. Er valt niets te meten of te gieten. Selecteer gewoon het aanbevolen gebruiksniveau voor de broompatronen en voer de patronen in de daartoe voorziene behuizing in de spa in.

Meer informatie
water-enhancers-water-care

Waterverbeteraars

Haal het beste uit uw spa-ervaring met de waterverzorgingsaccessoires die uw water langer helder en zuiver houden.

Meer informatie