Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Het ingebouwde FROG™-waterverzorgingssysteem maakt de behandeling van het spa-water verbazend eenvoudig. Er valt niets af te meten of te gieten. Selecteer uw gebruiksniveau op de patronen voor broom en steek deze in de geïntegreerde behuizing. Behalve uw water wekelijks testen, hoeft u niets anders meer te doen! Het FROG-systeem houdt uw water voortdurend kristalhelder. Het systeem maakt minder gebruik van chemicaliën dan traditionele systemen en is zachter voor uw huid. Door uw spa met broom te behandelen verdwijnt ook de nare geur van ontsmettingsmiddelen met chloor.

cs_ac_spafrogyellow

Vervanging van de FROG-patronen

Ons op maat gemaakte FROG-broompatroon is enkel verkrijgbaar bij verdelers van Caldera-spa's en bevat 200 gram broom zodat het langer meegaat dan standaard FROG-broompatronen. Bovendien is het specifiek ontworpen voor de waterbehoeften van Caldera-spa's. Vervang de broompatronen maandelijks om sprankelend helder water te behouden. (Bij regelmatig gebruik. Varieert naargelang de grootte van de spa.)

Monarch CD-ozonsysteem

Het optionele Monarch™ Corona Discharge (CD) high output-ozonsysteem (standaard op modellen van de Utopia- en de Paradise-serie) vermindert de vereiste hoeveelheid spa-chemicaliën door voortdurend hooggeconcentreerde ozon met het water te vermengen. Dit systeem werkt doeltreffend met het FROG-systeem en vermindert de hoeveelheid chemicaliën die nodig is om fris, zuiver en helder water te behouden.

*Het Frog-systeem is goedgekeurd voor gebruik in de volgende landen: Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zweden.