Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Een meer typische waterverzorgingsoptie is het Monarch CD-ozonwaterverzorgingssysteem, dat nagenoeg chloorvrij is. Het vermindert de vereiste hoeveelheid spa-chemicaliën omdat het voortdurend hoog geconcentreerde ozon in combinatie met MPS (monopersulfaat), een chloorvrij ontsmettingsmiddel, en zilverionen vermengt met het water.

watercare_280x150

Monarch producten

Monarch CD-ozonsysteem

Het Monarch CD-ozonsysteem mengt voortdurend hooggeconcentreerde ozon in het water, door het water door een speciaal ontworpen mengkamer te laten lopen. Verontreiniging wordt onmiddellijk geneutraliseerd, zodat het water schoon, fris en helder blijft.

Chloorvrij MPS-oxidatiemiddel

MPS is een chloorvrij oxidatiemiddel dat wordt gebruikt met het Monarch CD-ozonsysteem en een zilverpatroon om sprankelend helder water te kunnen behouden in uw Caldera-spa.

Monarch-zilverpatroon

Het gebruik van zilverionen voorkomt de groei van bacteriën zodat u, met minder dagelijkse waterverzorging, natuurlijk zuiver water behoudt. Deze oplossing voor spa-chemicaliën bespaart tijd en behoudt de waterkwaliteit.

Monarch MPS Plus

Monarch MPS Plus is een chloorvrij oxidatiemiddel met aromatherapie. Het helpt om het spa-water kristalhelder te houden en verbetert uw spa-beleving met aangename geuren, en dat allemaal in één handig waterverzorgingsproduct.

MPS-teststrips

Gebruik deze teststrips om de MPS, pH en alkaliniteitsniveaus van uw spa op te volgen wanneer u het chloorvrije MPS-oxidiatiemiddel gebruikt.