Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Caldera biedt accessoires aan voor naast de spa, waaronder trapjes, parasols en de leuning.

avantesteps_280x150

AvanteTM-trapjes

De Avante™-trapjes passen bij de klimaatbestendige Avante-omkasting van de modellen uit onze Utopia™-serie. Verkrijgbaar in Slate, Brownstone of Sand.

row68_ecotech_280x150_gpwinc

EcoTech-trapjes

Trapjes zijn essentieel om veilig in en uit de spa te stappen. Onze duurzame EcoTech-trapjes passen perfect bij onze spa's omdat ze van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de buitenkant van onze EcoTech-omkastingen. Verkrijgbaar in Coastal Grey, Wenge en Redwood.

row68_polymer_280x150_ael1td

Trapjes in polymeer

Dit voordelige trapje van 82 cm is duurzaam en licht. Verkrijgbaar in Coastal Grey, Wenge en Redwood. Ze zijn tevens recycleerbaar.

Accessoires voor spa's

row68_pillow_280x150

Vervangingskussens

Als het tijd is om de kussens van uw spa te vervangen, vraag dan bij uw Caldera-verdeler naar de kussens die overeenstemmen met het spa-model dat u bezit.

umbrella_kweibl

Parasol voor naast de spa

De grote parasol met een diameter van 298 cm kan draaien zodat hij boven uw spa of uw terras hangt. De voet kan stabiel onder de omkasting van de spa geschoven worden. Het stof van het zonnescherm is verkrijgbaar in crème of marineblauw.

handrail_vn7x5r

Spa-leuning

Onze leuning draait rond zodat het gebogen gedeelte naar binnen of naar buiten kan wijzen voor ondersteuning wanneer u in of uit de spa stapt. De voetplaat wordt veilig en stabiel onder de omkasting van de spa geschoven.

hand_towel_lvnsm5

Handdoekrek voor naast de spa

Hang uw handdoeken of badjassen op als u gaat genieten van de spa of laat ze hier drogen na gebruik. Zwart aluminium met poedercoating.