Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview
utopia-cantabria-hot-tub-spa-step-stair-05

Caldera® biedt spa-trapjes aan om veilig en eenvoudig in en uit uw spa te stappen. Onze spa-trapjes bestaan in verschillende variaties zodat u ze kunt afstemmen op het ontwerp van uw spa. Maak uw keuze uit onze Avante™-trapjes, EcoTech™-trapjes en polymeer trapjes.


Avante™-trapjes

De Avante™-trapjes passen bij de klimaatbestendige Avante-omkasting van de modellen uit onze Utopia™-serie. Verkrijgbaar in Slate, Brownstone of Sand.

avante-high-end-hot-tub-step-stair-slate-02

Avante-trapjes in Slate

avante-best-luxury-hot-tub-step-stair-brownstone-02

Avante-trapjes in Brownstone

avante-highest-quality-hot-tub-step-stair-sand-02

Avante-trapjes in Sand
EcoTech™-trapjes

Trapjes zijn essentieel om veilig in en uit de spa te stappen. Onze duurzame EcoTech-trapjes passen perfect bij onze spa's omdat ze van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de buitenkant van onze EcoTech-omkastingen. Verkrijgbaar in Coastal Gray, Espresso en Teak.

ecotech-best-quality-hot-tub-stair-teak-step-02

EcoTech-trapjes in Coastal Gray

ecotech-designer-hot-tub-steps-espresso-stairs-02

EcoTech-trapjes in Espresso

ecotech-quality-hot-tub-steps-coastal-gray-stairs-02

EcoTech-trapjes in Teak
Polymeer trapjes

Dit voordelige trapje van 81 cm is duurzaam en licht. Verkrijgbaar in Coastal Gray, Espresso en Teak. Bovendien zijn ze gemaakt van recycleerbaar materiaal.

polymer-best-hot-tub-steps-coastal-gray-02

Polymeer trapjes in Coastal Gray

polymer-most-affordable-hot-tub-steps-espresso-02

Polymeer trapjes in Espresso

polymer-highest-rated-hot-tub-steps-teak-02

Polymeer trapjes in TeakWat u moet weten over het aanschaffen van een spa-trapje

Waarom heeft u een trapje nodig voor uw spa?

Naast een spa-afdekking en een spa-afdekkingshefsysteem is een trapje het belangrijkste accessoire dat u nodig heeft voor uw spa om er eenvoudiger in en uit te kunnen stappen. Uw spa is een plaats voor ontspanning, plezier en quality time met het gezin. In en uit uw spa stappen mag geen moeite kosten, niet voor u en zeker niet voor uw geliefden. Voor nog meer veiligheid kunt u ook een spa-leuning overwegen.

Denk goed na over de afmetingen van uw spa-trapje

Elke spa heeft verschillende afmetingen en hoogtes. Voor de meeste spa's is een trapje met twee treden voldoende om veilig en gemakkelijk uit de spa te kunnen stappen. Let op voor goedkope spa-trapjes die u naderhand koopt. Mogelijk is het trapje niet hoog, breed of diep genoeg voor uw spa.

hot-tub-cover-lifter-easy-operation-open-close-spa-02

Denk na over het bouwmateriaal

Denk eraan dat, net zoals uw spa, ook uw spa-trapje zal blootgesteld worden aan het weer. Het liefst wilt u natuurlijk een trapje waar weinig onderhoud voor nodig is en dat bestand is tegen invloeden van buitenaf gedurende de hele levensduur van uw spa. Spa-trapjes moeten niet alleen eenvoudig te reinigen zijn, ze moeten ook aangenaam aanvoelen wanneer u er blootvoets op stapt. U wilt het risico op splinters of schrammen natuurlijk vermijden. Ook het gewicht moet overwogen worden. Zwaardere trapjes zijn moeilijker te verplaatsen wanneer u ze bijvoorbeeld wilt reinigen of sneeuw wilt ruimen bij koudere klimaten. Uw spa is het centrum van de quality time, of dat nu met familie of vrienden is of om zelf wat na te denken. In en uit uw spa stappen zou dan ook nooit een probleem of gevaar mogen zijn. Ons gamma van polymeer trapjes is gemaakt van recycleerbaar materiaal.

Het uitzicht is belangrijk

Uw spa is een aanvulling op uw huis en een bron van trots, een trekpleister. Hij voegt schoonheid toe aan uw tuin, uw terras of waar dan ook. Koop een spa-trapje dat past bij of een aanvulling vormt op uw spa.

hot-tub-steps-accessory-must-have-02