Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview
steve-hammock-headshot

3 augustus 2020

Beste spa- en waterfitnessliefhebber,

Met veel plezier meld ik u dat alle faciliteiten van Watkins Wellness opnieuw geopend en volledig actief zijn.

De gebeurtenissen van 2020 waren voor iedereen erg verwarrend en onvoorspelbaar. Ze hadden dan ook invloed op bijna alles in ons persoonlijke en professionele leven. Ook Watkins Wellness bleef hier niet van gespaard.

Watkins Wellness speelt al meer dan 40 jaar een toonaangevende rol in de spa- en zwembadsector. We produceren grote hoeveelheden in onze 5 productie- en 3 distributievestigingen wereldwijd. Naar aanleiding van de besluiten van de staatsgouverneurs en het nooddecreet inzake gezondheid van de Mexicaanse president werd elk van onze fabrieken in California, Pennsylvania en Mexico gedurende vijf à zeven weken volledig gesloten tussen eind maart en midden mei. Onze distributie-activiteiten in California, België en het Verenigd Koninkrijk werden eveneens verstoord door sluitingsverordeningen.

Tegelijkertijd is de vraag naar spa's en baden om ter plaatse te zwemmen in het algemeen en naar onze merken (Hot Spring® Spas, Caldera® Spas, FreeFlow® Spas, Fantasy® Spas en Endless Pools®) in het bijzonder nog nooit zo groot geweest.

Deze stijging van de vraag in combinatie met de verloren productietijd heeft ertoe geleid dat de doorlooptijden voor de productleveringen aan ons uitgebreide netwerk van onafhankelijke verdelers in meer dan 70 landen langer zijn geworden. Meestal bedragen deze doorlooptijden twee tot vier weken, maar nu worden ze geteld in maanden.

Een noodzakelijk resultaat van deze pandemie was de reorganisatie van onze fabrieken om rekening te kunnen houden met social distancing en andere veiligheidsmaatregelen. Onze meer dan 2400 werknemers veilig houden en toch productief blijven, dat is voor ons van prioritair belang. Onze aanpak bestond en bestaat er dan ook nog steeds in om verder te gaan dan alle opgelegde veiligheidsvoorschriften.

Watkins Wellness heeft tot doel producten te produceren die, bij regelmatig gebruik, het leven van de mensen op een betekenisvolle manier verbetert. Zoals ons motto luidt, wij willen dat iedereen zich goed voelt en goed leeft (Feel Good. Live Well®).

Als u al klant bent, danken wij u voor uw vertrouwen. Als u de bestelling van een van onze producten overweegt of wacht op de levering ervan, danken wij u voor uw geduld en begrip terwijl wij proberen bij te benen in deze moeilijke tijden.

Blijf gezond,

watkins-wellness-steve-hammock-signature

Steven M. Hammock

President