Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™

Onze Caldera-spa's zijn zo ontworpen dat ze een massage kunnen bieden van alle gespannen lichaamsdelen. Onze jets worden zo geplaatst om u een doelgerichte, kalmerende massage te bieden. Terwijl u van het ene zitje naar het andere gaat, in de zogenaamde Hot Tub Circuit Therapy, worden de belangrijkste spieren gemasseerd. Zoals bij de krachttraining van bepaalde spiergroepen in de fitness, helpt onze circuittherapie u bij het ontspannen en verzachten van de zones die het vaakst gespannen en pijnlijk zijn, van de onderkant van uw voeten tot de gespannen spieren in uw schouders en nek.


Video bekijken
cantabria-row2-right

Onze spa's staan bekend voor hun elegante, organische stijl met vloeiende lijnen en elegant gevormde jet-uitsparingen.

pureStyle_row3_right

DIEPERE ZITPLAATSEN

De zitplaatsen van de Caldera-spa's, in de vorm van kuipzetels, zijn gemaakt voor maximaal comfort, waardoor u in een veilige, “knuffelachtige” positie ten volle kan genieten van het warme, masserende water.

De unieke Foot Ridge™ ondersteunt uw hielen en zorgt ervoor dat u in uw zitplaats blijft, terwijl de krachtige jets een reflexologie-massage bieden van uw vermoeide voetzolen—of u nu 1 m 55 of 1 m 90 groot bent.

pc-footridge

Een zorgvuldig geplaatste, verlichte handgreep zorgt ervoor dat u probleemloos en veilig in en uit de spa kunt stappen.

pc-handrail

Of u nu kiest voor een spa uit de Utopia™- of Paradise™-serie, u zult merken dat elke zitplaats ergonomisch gevormd is naar uw lichaam.

pc-imgs-left-bot
pc-couple
pc-underwater

GEZONDHEID / WELLNESS / VERJONGING

Stress en spanning stapelen zich op in uw lichaam en geest. Het ontladen van die stress heeft voordelen voor zowel uw fysieke gezondheid als uw algemene houding en het beïnvloedt bijna elk deel van uw leven, van hoe goed uw immuunsysteem werkt tot hoe goed uw relaties zijn met de mensen rondom u.Een Caldera-spa kan u helpen om de opgestapelde stress te verminderen en het herstel van vermoeide spieren te versnellen. U gaat gespannen uw spa in; u komt er anders uit. U ontspant en u kalmeert. De warmte van de spa helpt uw bloedcirculatie te stimuleren, zodat u beter en sneller herstelt. U wordt ook flexibeler en leniger, en pijn wordt verlicht. Het is het ultieme kalmeringsmiddel.


Video bekijken

Leun achterover en laat uw hoofd comfortabel rusten op het zachte voorgevormde kussen.

pc-woman-blue
pc-couple-two