OVER CALDERA®

Maak kennis met Caldera-spa's

Caldera®-spa’s zijn vakkundig ontworpen en vervaardigd om u ultiem comfort, design en prestaties te bieden, zodat u er een gezonde levensstijl op kunt nahouden. Elke Caldera-spa brengt de talloze voordelen van warmwatertherapie en hydromassage bij u thuis. Zo kunt u zich herboren voelen op eender welk moment, zelfs wanneer u maar een paar minuten tijd heeft.

VOEL U HERBOREN DANKZIJ HYDROTHERAPIE

Herleef met een warme onderdompeling en een
dagelijkse jetmassage. In een Caldera-spa kunt u een heel andere kijk op de
dingen krijgen. De voordelen van hydrotherapie stellen
u immers in staat om:

  • De opgestapelde spanning van de dagelijkse sleur los
    te laten
  • Vermoeide spieren snel te revalideren
  • Uw geest tot rust te brengen

Als u ontspannen uit uw spa komt, voelt u zich als
herboren. De temperatuur van het water stimuleert immers uw
bloeddoorstroming en helpt uw spieren om te
herstellen. Door u onder te dompelen in een spa neemt de druk
van de zwaartekracht op uw gewrichten en weefsels af.
Tegelijkertijd kneden en ontspannen de jets uw hele
lichaam en laten ze kwaaltjes en pijn verdwijnen. De positieve effecten van hydrotherapie zorgen ervoor
dat u gezond, gelukkig en voldaan uit uw spa stapt.

Met een Caldera-spa kunt u uitkijken naar een dagelijks rustmoment, een helend ritueel dat u helpt om in balans te blijven, om geconcentreerder en optimistischer te zijn.

HET CALDERA-VERSCHIL

Op vlak van comfort, design en prestaties zijn de Caldera-spa’s ongeëvenaard. De zitplaatsen zijn speciaal gevormd om uw spa-sessies zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de grote voetruimte in het midden kunt u zich uitstrekken en heeft u een steun om uw voeten op te laten rusten. Hoogtechnologische entertainment-eigenschappen worden gecombineerd met een elegant kuip-design, oogverblindende kleuren, moderne omkastingen en schitterende verlichtingselementen, waardoor u uw tuin anders zult zien en ervaren. De krachtige jets helpen om uw spieren te masseren en de spanning los te laten. En in het technische compartiment worden krachtige verwarmingselementen en sterke motoren gecombineerd met kwaliteitsvol materiaal en vakmanschap, zodat u zolang kunt genieten van uw spa als u zelf wilt.

De Utopia™-serie van Caldera

De spa’s uit de Utopia-serie van Caldera zijn onze meest verfijnde en luxueuze spa’s. Dankzij het ergonomische ontwerp bieden ze u puur comfort, terwijl de strategisch geplaatste massage-jets u bij elke spa-sessie laten genieten van de voordelen van hydrotherapie. Op vlak van stijl is de Utopia-serie erg modern, met haar gestroomlijnde jetplaten, SpaGlo™-verlichting in meerdere zones, EcoTech™ Plus-omkastingen en schitterende, kleurrijke LED-verlichting. Aangezien ze krachtig, praktisch en energiezuinig presteren, zijn de spa’s uit de Utopia-serie van Caldera erg geliefd bij mensen die het allerbeste willen als het aankomt op hun persoonlijk welzijn.

DE PARADISE™-SERIE VAN CALDERA

De spa’s uit de Paradise-serie van Caldera zijn ontworpen om u een krachtige, diepgaande hydromassage te bieden. De praktische, energiezuinige FiberCor®-isolatie houdt de warmte vast, zelfs bij extreem koud weer. Premiumopties gaan van een draadloos geluidssysteem met Bluetooth®-technologie tot het Monarch CD-ozonwaterzuiveringssysteem.

DE VACANZA™-SERIE VAN CALDERA

De spa’s uit de Vacanza-serie van Caldera bieden hun eigenaars echt waar voor hun geld. De jetconfiguraties zijn gericht op ebruiksgemak en wellness. Ze masseren grote groepen spieren en maximaliseren zo de voordelen van warmwatertherapie.De spa’s uit de Vacanza-serie worden ook geleverd met het energiezuinige FiberCor®™-waterverzorgingssysteem.

VOEG EEN CALDERA-SPA TOE AAN UW ULTIEME WELLNESS-ERVARING

Regelmatig spa-gebruik zou wel eens de sleutel tot een gezonder leven kunnen zijn. U krijgt bovendien elke dag een extra bonus, in de vorm van een terugkerend moment van ontspanning en gemoedsrust.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC