Hulp bij de aankoop

Nadat u hebt beslist om te investeren in een spa, is het belangrijk om modellen en eigenschappen te vergelijken zodat u de ideale spa kiest voor u en uw gezin. Om dat proces te vergemakkelijken stellen wij een aantal online middelen ter beschikking om uw beslissing te vereenvoudigen. Wij raden ook altijd aan om één of meerdere spa’s te gaan uittesten bij uw dichtstbijzijnde Caldera-verdeler. Deze extra stap, die niet online gezet kan worden, is uiterst belangrijk. Het is de beste manier om het model te kiezen dat bij u past en te ervaren wat een Caldera-spa voor u kan doen.
Ontdek wat de waarde is van uw huidige spa als u hem inruilt voor een nieuwe Caldera-spa. Nadat u het online formulier hebt ingevuld, zal de dichtstbijzijnde erkende Caldera Spas-verdeler contact met u opnemen met een gratis vrijblijvende offerte.
Vul het formulier in waarin u duidelijk maakt in welke modellen u interesse hebt. Download daarna de gratis brochure met informatie die u zal helpen een doordachte keuze te maken in de aankoop van uw spa.
Eerst testen, dan kopen. Maak een afspraak om te proefzitten bij uw lokale verdeler om zo het Puur Comfort™ van een Caldera-spa zelf te ervaren. U kunt dan kennismaken met de buitengewone kwaliteiten en prestaties van een Caldera-spa en genieten van de verfrissende voordelen van een spa.
Vul gewoon het formulier in zodat wij weten in welk(e) model(len) u geïnteresseerd bent. Een erkend Caldera-verdeler uit uw regio neemt contact met u op voor een gratis offerte.
Hoe zal het zijn met een spa bij u thuis? Zal de spa balans en ontspanning brengen? Holistische wellness en genezing? Socialisatie? Een beetje van alles? Door eerst een antwoord te zoeken op deze vragen, zal uw zoektocht gemakkelijker worden en krijgt u van bij het begin een idee van uw ideale spa.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC