Waarom design belangrijk is voor u

Met zoveel kleuren en omkastingen, verlichtings- en entertainmentopties is het een fluitje van een cent om de juiste spa te vinden, die zowel uw omgeving als uw leven zal veranderen.

Ontwerp van de buitenkant

Om zoveel mogelijk wellnessvoordelen uit uw spa te halen, wilt u er zo vaak mogelijk gebruik van maken. Het is dan ook belangrijk dat u een spa kiest die past bij uw omgeving en die bestand is tegen alle (weers)omstandigheden. Eigentijdse kleuren, mooi gevormd design en robuuste duurzaamheid zijn de kenmerken van de EcoTech™-omkasting, die u op elke Caldera-spa vindt.

Details van de binnenkant

Het is niet enkel de buitenkant die een Caldera-spa de moeite waard maakt. Onze weldoordachte design-details zijn niet beperkt tot de vloeiende lijnen van de acryl spa-kuip of het ruime interieur. Wij besteden aandacht aan elk detail van elk onderdeel, van de plaatsing van de verlichting en de luidsprekers over het ontwerp van de jets, de richtkleppen en de kussens, tot het patroon in de voetruimte.

Verbetering van de verlichting

Niets is zo belangrijk voor de sfeer als de juiste verlichting. Elk van onze drie spa-series heeft zijn eigen verlichtingssysteem, ontworpen om de pracht en elegantie van de spa te accentueren.

Rustgevende geluiden

Of u nu zit te genieten op uw terras of aan het ontspannen bent in uw spa, een streepje muziek is altijd welkom. Met de optionele entertainmentsystemen kunt u genieten van muziek via de waterdichte luidsprekers in de spa.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC