Het Caldera-Verschil

Wij maken spa's met het oog op
Comfort, Design en Prestaties

Onze betrouwbare, uitstekend presterende spa’s zijn ontworpen met het oog op comfort, energiezuinigheid en eenvoudig onderhoud, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de wellnessvoordelen die gepaard gaan met uw dagelijkse spa-routine.

Comfort

Comfort is het essentiële onderdeel van onze spa’s. Diepe, comfortabele zitplaatsen en een getextureerde Foot Ridge™ helpen u te ontspannen en te blijven zitten zelfs met de krachtigste jets aan. Perfect geplaatste hydrotherapiemassage laat spanning wegvloeien. En een fluisterzacht, geluiddempend ontwerp verhoogt de comfortbeleving nog meer.

Design

Elk detail van de spa is erop gericht om uw zintuigen te doen ontwaken. Van de rijke kleuren en moderne omkastingstijlen tot de organische contouren van onze voorgevormde zitplaatsen, elk element is bedoeld voor ontspanning en genot.

Prestaties

Om alles uit uw spa te halen, moet deze voortdurend op een hoog niveau functioneren. Elke Caldera-spa is ontworpen en geproduceerd met de grootste aandacht voor kwaliteit en efficiëntie. U kunt ervan op aan dat wij ons inzetten voor betrouwbare, energiezuinige prestaties, zodat u jarenlang zorgeloos van uw spa kunt genieten.

Hot Tub Circuit Therapy™

Ontworpen voor volledig lichaamsherstel

Elke zitplaats of positie in een Caldera-spa biedt een diepgaande massage voor telkens een andere spiergroep.

Welke spa is geschikt voor u?

Utopia™serie

Een exclusieve combinatie van krachtige details maken van elke spa uit de Utopia-serie een hydrotherapiecentrale die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens lage gebruikskosten heeft. Het is de meest ideale ervaring voor persoonlijke verzorging en visueel een verbluffend mooie trekpleister in uw tuin. Elk model is gebruiksklaar met ons eenvoudig en intuïtief FreshWater®-zoutsysteem voor natuurlijk aanvoelend water dat langer meegaat.

Paradise™ Serie

De modellen in de Paradise-serie bieden u een mix van kwaliteitsopties en -functies om volledig te herstellen en te ontspannen. Bovendien kunnen ze gebruikt worden in combinatie met het FreshWater-zoutsysteem.

Vacanza™ Serie

De modellen in de Vacanza-serie bieden u veel van de bekende comfort- en kwaliteitseigenschappen van Caldera. Zo kunt u zich dagelijks als herboren voelen en dat tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

FANTASY SPAS®

Bevrijd uw geest met mini-vakanties aan uw eigen achterdeur.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Caldera® Spas werd opgericht in 1976 en is één van de meest geroemde en vertrouwde spa-merken ter wereld. Caldera wordt geproduceerd door Watkins Wellness, de marktleider in deze internationale branche, die al meer dan één miljoen spa’s heeft geproduceerd.

Waardering

Caldera-spa’s worden in de gehele branche gewaardeerd om hun prestaties, kwaliteit en klanttevredenheid. Recent mochten we dertien achtereenvolgende certificaten in ontvangst nemen voor uitmuntendheid op het gebied van klanttevredenheid van het consumentenplatform SpaSearch.

Netwerk van verdelers

Onze vakkundige verdelers weten zich gesteund door alle expertise en hulpmiddelen van Caldera Spas en zij werken er hard voor om u altijd 100% tevreden te laten zijn. Van aankoop over installatie tot service bij defecten, u kunt altijd rekenen op uw vakkundige verdeler om uw Caldera-spa-ervaring zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.

Kwaliteitsgarantie

Van precisievakmanschap tot strenge kwaliteitscontrole en testen, elke Caldera-spa wordt streng beoordeeld op vorm, functie, geschiktheid en afwerking voordat deze aan u geleverd mag worden. Wij streven naar perfectie in techniek en constructie en dat is waarom onze spa’s geleverd worden met onze bijzondere ComfortGuard® limited warranty, die als één van de allerbeste in onze branche geldt.

 

Zie spa-handleidingen

Tips en trucs voor het gebruik van uw spa.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC