Accessoires

Personaliseer uw spa-ervaring met onze spa-accessoires!

Als u eenmaal de Caldera®-spa hebt gekozen die het beste bij u past, dan kunt u het model aanvullen met spa-accessoires die uw ervaring verbeteren en u optimaal helpen ontspannen. Onze accessoires maken de bediening en het onderhoud gemakkelijker en efficiënter. 

Caldera heeft alles in huis, gaande van efficiënte waterbehandelingen over entertainmentopties zoals muziek en tv tot handige spa-afdekkingen. Ook voor de buitenkant van de spa zijn er accessoires beschikbaar, zoals trapjes, kussens en parasols. Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsvolle spa-accessoires, -onderdelen en -toebehoren om uw spa-ervaring perfect te maken.

Spa-trapjes

Caldera® biedt spa-trapjes aan die u helpen om veilig en eenvoudig in en uit uw spa te stappen. Onze spa-trapjes bestaan in verschillende variaties zodat u ze kunt afstemmen op het ontwerp van uw spa. Maak uw keuze uit onze trapjes van de Utopia-™, Paradise-™ en Vacanza-™serie en onze polymeer spa-trapjes.

Afdekkingen & afdekkingshefsystemen

Een goed ontworpen spa-afdekking en een gebruiksvriendelijk afdekkingshefsysteem zijn essentieel voor efficiënt spa-gebruik. Er is een ruime keuze aan afdekkingshefsystemen zodat u het systeem kunt kiezen dat het beste past bij uw situatie.

Waterverzorging

Met onze efficiënte en eenvoudige spa-waterverzorgingssystemen was het nog nooit zo gemakkelijk om het water in uw spa fris en kristalhelder te houden.

Slimme spa-technologie

Met de Caldera Spas-app, die wordt aangestuurd door de Connected Spa Kit, kunt u uw spa thuis of onderweg bedienen en controleren.

Entertainmentsystemen

Relax op uw persoonlijke muzikale afspeellijst via één van onze draadloze muziekentertainmentsystemen.

Accessoires voor naast de spa

Caldera biedt accessoires aan voor naast de spa, waaronder parasols, kussens, trapjes en leuningen.

CoolZone®

Met het CoolZone®-koelsysteem voor spa’s kan uw Caldera®-spa het water zowel verwarmen als afkoelen – iets dat bij de meeste spa’s niet mogelijk is.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC