Waarom prestatie belangrijk is voor u

Een prestatiegericht ontwerp heeft volgens ons niet alleen te maken met het materiaal dat wordt gebruikt om de spa te bouwen, maar ook met de efficiëntie, de kracht en de duurzaamheid van de spa-componenten.

Eenvoudige waterverzorging

Onze missie bestaat erin u te laten genieten van de wellnessvoordelen van regelmatig spa-gebruik dankzij eenvoudige waterverzorging. Met Caldera®-spa's hebt u toegang tot zuiver, gezond water zonder chemicaliën en kunt u op eender welk moment genieten van sprankelend helder water.

Our mission is to help you enjoy the wellness benefits of regular hot tub use by making water care easy. With Caldera® spas, you have access to clean, healthy water without handling chemicals, and you can enjoy sparkling water whenever you’re ready for a soak.

Easy Water Care

FreshWater® IQ-systeem

Ons innovatieve waterverzorgingssysteem wekt automatisch de perfecte hoeveelheid chloor op en maakt gebruik van slimme beheertechnologie om het water om het uur te testen en vervolgens duidelijke instructies te geven wanneer aanpassingen nodig zijn. Dit gebruiksvriendelijke systeem wordt standaard meegeleverd met alle spa’s van de Utopia™-serie en is ook verkrijgbaar voor spa’s van de Paradise™-serie.

FROG®-waterverzorging

Ontsmettingssystemen van het merk FROG bevatten
vooraf gevulde patronen voor spa-verzorging zonder
knoeien, zonder gissen en zonder stress. Beschikbaar op alle spa’s van de Vacanza-serie.

Bespaar energie, bespaar geld

Voor ons betekent een energiezuinig ontwerp dat u niet alleen kunt besparen op energie, maar ook op de gebruikskosten. Van onze innovatieve FiberCor®-isolatie tot ons uiterst efficiënte EnergyPro™-systeem en onze op maat gemaakte afdekkingen, een Caldera-spa voldoet aan de meest strikte energiezuinigheidsnormen voor mobiele spa’s. En zo spaart u geld uit.

Eenvoudige bediening

caldera-spas-cantabria-model-control-panel-celcius656x492
Met het Advent™-controlepaneel met aanraakscherm kunt u alle functies van de spa intuïtief bedienen. Alle spa’s uit de Utopia™-serie hebben een tweede controlepaneel, waarmee u de verlichting en de jets van de spa vanuit verschillende zitplaatsen kunt bedienen.

Krachtige massage (indien nodig)

Soms wilt u een zachte waterstraal voelen. En soms hebt u een diepgaandere massage nodig en wilt u genieten van de wellnessvoordelen die zo’n massage biedt. De pomp van een Caldera-spa kan het allemaal aan. Wij zorgen ervoor dat u uw massage eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Kwaliteitsvolle onderdelen

Verwarmingselementen, pompen en andere onderdelen zijn zo ontworpen dat ze doeltreffender, robuuster en duurzamer zijn.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC