Start met zuiver water

Haal het beste uit uw waterverzorgingssysteem met deze accessoires zonder chemicaliën en start met helder, zuiver water.

Clean Screen™

Bevestig dit voorfilter aan uw tuinslang om organische verontreiniging, tannine, koper, ijzer en andere metalen uit het water te verwijderen wanneer u uw spa vult.

Vanishing Act™

Deze kalkverwijderaar vermindert aanslag. Hierdoor voelt het water zijdezacht aan op uw huid. Bovendien helpt het om uw spa te beschermen tegen de beschadigende effecten van hard water.

Spa-ontsmetting met mineralen

Voeg dit toe aan uw favoriete waterverzorgingssysteem voor het allerbeste spa-water! Een patroon met zilverionen voorkomt de groei van bacteriën. Steek het patroon in uw spa-filter en de zilverionen worden automatisch vrijgegeven – onder- of overdosering is niet mogelijk. Vervang het patroon gewoon om de vier maanden. Kan gebruikt worden met alle Caldera-spa’s.

Ozon*

Een ozonsysteem mengt geconcentreerde ozonbelletjes in het water om verontreinigingen, zoals lotions, wasmiddelen en organisch afval, te neutraliseren. Een ozonsysteem gebruikt minder chemicaliën en kan gebruikt worden in combinatie met het FROG-ontsmettingssysteem. Ozon is niet bedoeld voor gebruik met het FreshWater®-zoutsysteem.

*Vraag bij de lokale verdeler naar de beschikbaarheid.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC