Hulp bij het plannen

Een doordachte planning is essentieel om het meeste uit uw spa te halen. Alvorens u de levering regelt, moet u beslissen wat de beste locatie is voor de spa. Houd ook rekening met de spa-opstelling: wenst u privacy of eerder een overdekte zone? Om u te helpen bij het plannen stellen wij schaalweergaven van alle modellen ter beschikking.

Het antwoord is simpel: dat hangt af van uw spa. In dit uitgebreide artikel leggen we uit waarom er zoveel prijsverschil is tussen spa’s.

Om u te helpen bij het plannen en ontwerpen van uw tuin zijn er schaalweergaven van onze spa’s beschikbaar in PDF- en CAD-formaat.

Caldera Spas biedt spa-modellen in verschillende groottes, vormen, kleuren en configuraties. Vergelijk de modellen om die eigenschappen te vinden die perfect bij u passen.

Om het beste uit uw spa-aankoop te halen, bieden we u de nodige informatie om zowel uzelf als uw huis voor te bereiden op de komst van de nieuwe spa.

Een gezonde waterbalans en een chemisch evenwicht creëren en behouden, is haalbaar als u weet wat belangrijk is. De gemiddelde spa is gevuld met 750 – 2600 liter water en dat water moet zuiver, helder en sprankelend zijn om de levensduur te verlengen.

Hoe zal het zijn met een spa bij u thuis? Zal de spa balans en ontspanning brengen? Holistische wellness en genezing? Socialisatie? Een beetje van alles? Door eerst een antwoord te zoeken op deze vragen, zal uw zoektocht gemakkelijker worden en krijgt u van bij het begin een idee van uw ideale spa.

Zodra u hebt kennisgemaakt met de prestaties en stijl van een Caldera-spa, zal u hem zeker willen toevoegen aan uw dagelijkse routine voor zelfzorg en herbronning.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC