Geen giswerk meer bij de waterverzorging!

Onze missie bestaat erin u te laten genieten van de wellnessvoordelen van regelmatig spa-gebruik dankzij eenvoudige waterverzorging. Met Caldera® kunt u het gebruik van chemicaliën verminderen en de chloorgeur beperken, terwijl het water van uw spa toch steeds ontsmet, gezond en klaar voor gebruik blijft.
Ons unieke en gepatenteerde ontwerp wekt automatisch chloor op uit zout en houdt zo het water tot 3x langer zuiver en helder dan andere systemen. Per slot van rekening moet de spa zorg dragen voor u en niet andersom. Dit gebruiksvriendelijke systeem is beschikbaar op alle spa’s uit de Utopia™- en Paradise™- serie van 2019.

FROG®-waterverzorgingssystemen

Ontsmettingssystemen van het merk FROG bevatten vooraf gevulde patronen voor spa-verzorging zonder knoeien, zonder gissen en zonder stress. Beschikbaar op alle spa’s van de Vacanza-serie.

 

Dit systeem is goedgekeurd voor gebruik in de volgende landen: Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Portugal, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Haal het beste uit uw waterverzorgingssysteem met deze accessoires zonder chemicaliën en start met helder, zuiver water.

*Voor meer informatie over de ingrediënten, raadpleeg freshwaterregs.com

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.