Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Uw Caldera EnergyPro-verwarming is een uiterst doeltreffend systeem dat het water voortdurend filtert om het zuiver te houden. Bovendien wordt het ondersteund door een onvoorwaardelijke garantie.

caldera-paradise-kauai-hot-tub-sterling-marble-coastal-gray-lifestyle-spa-alone-004

ENERGIEZUINIGE SPA

Met zijn exclusieve en uiterst doeltreffende EnergyPro™-circulatiepomp is uw Caldera-spa altijd warm en klaar voor gebruik, en voldoet hij aan de meest strenge energiebesparingsnormen voor mobiele spa's. Het systeem filtert het water tegen een heel laag wattage,en bovendien het gebruik van de verwarming effectief verminderd wordt aangezien 80% van de gebruikte energie naar het water wordt overgedragen in de vorm van warmte.

Video bekijken
caldera-paradise-2016-makena-pearl-espresso-lifestyle-spa-frog_flat

Voor een krachtigere massage hoeft u alleen maar de richthendels aan te passen, waardoor de waterstroom gericht wordt op de zitjes die in gebruik zijn. Draai aan de buitenste ring van een regelbare jet of aan de luchthendel om de kracht van de jet aan te passen. Of sluit enkele jetringen helemaal om de massagewerking van de jets, die u op dat moment wel gebruikt, te verhogen.

purePerf_row2-left-bot

EENVOUDIGE WATERVERZORGING

Wij weten dat u niet graag knoeit met allerlei verschillende waterchemicaliën, daarom bieden wij het eenvoudige FROG™-waterverzorgingssysteem standaard aan op alle Caldera-spa's. Met dit systeem wordt het vervangen van de broom- en mineraalpatronen kinderspel, zodat u kunt genieten van sprankelend helder spa-water telkens u in uw Caldera-spa plaatsneemt.

Video bekijken
pureperf_row2-mid-mid3

BEDIENINGEN MET EEN DRUK OP DE KNOP

De modellen van de Utopia-serie bevatten het exclusieve meertalige Advent LCD-controlepaneel, een geavanceerd LCD-paneel met een kleurenscherm. Via de intuïtieve werking bedient u eenvoudig met één druk op de knop de jets, de multizoneverlichting en het ingebouwde draadloze muzieksysteem (optioneel). Met het hulpcontrolepaneel op de Utopia-spa's kunt u de spa-functies vanuit een zitplaats op afstand bedienen.

Een gepatenteerd systeem voert de warmte die wordt geproduceerd door de motoren van de pomp af buiten de installatie om koelere werkomstandigheden te creëren. Hierdoor gaan de onderdelen van uw Caldera-spa langer mee.

purePerf_row2-right-topleft

Whirlpool-jet
Met zijn hoge debiet geeft deze jet een krachtige massage voor uw onderrug of een aangenaam wervelend effect in uw hele spa.

purePerf_row2-right-topright
purePerf_row2-right-bot

Aangezien de binnenkant van de spa-kuip dagelijks wordt gebruikt, is een kwaliteitsvolle constructie en samenstelling essentieel. Ons DuraBond-systeem bestaat uit drie lagen en maakt het acryl oppervlak nog sterker. Dat werd reeds bewezen in langdurige testen.

pureperf_row3-left

Wanneer uw spa in de tuin staat, moeten alle spa-onderdelen bestand zijn tegen vocht en slechte weersomstandigheden. Onze exclusieve EcoTech™-omkasting biedt de schoonheid van echt hout en tegelijk de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud van starre polymeren. EcoTech heeft natuurlijk gegraveerde houtnerven en is beschikbaar in neutraal Coastal Grey, het rijke Wenge of natuurlijk Redwood.

purePerf_row3_mid
fibercor

ENERGIEVERBRUIK VERMINDEREN

Een Caldera-afdekking is volledig met schuim geïsoleerd en sluit de spa volledig af door z'n perfecte pasvorm, om het energieverbruik te verminderen. De duurzame vinyl afdekking van marinekwaliteit is voorzien van veiligheidssloten voor kinderen en voldoet aan alle ASTM-veiligheidsnormen die van toepassing zijn.

purePerf_row4_left
purePerf_row4_right