Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Pas uw spa-ervaring aan met onze spa-accessoires!

Nadat u de Caldera-spa hebt gekozen die het beste bij u past, kunt u hem vervolledigen met de spa-accessoires die voor een nog betere ervaring zorgen en die u helpen om volledig te ontspannen. Onze accessoires maken de normale bediening en onderhoud eenvoudiger en doeltreffender.

entertainmentsystem_1
Ontspan met uw eigen persoonlijke muziekselectie via een van onze draadloze entertainmentsystemen. Of kijk zowel overdag als 's avonds tv, in uw spa of naast uw spa.
cs_ac_watercare_0
Ons doeltreffende en eenvoudige spa-waterverzorgingssysteem maakt het eenvoudiger dan ooit om het water in uw spa zuiver en kristalhelder te houden.
outsidethehottub_280x150_4
Caldera biedt accessoires aan voor naast de spa, waaronder trapjes, parasols en de leuning.
best-premium-luxury-hot-tub-spa-steps-stairs-accessory_2_0
Caldera® biedt spa-trapjes aan om veilig en eenvoudig in en uit uw spa te stappen. Onze spa-trapjes bestaan in verschillende variaties zodat u ze kunt afstemmen op het ontwerp van uw spa. Maak uw keuze uit onze Avante™-trapjes, EcoTech™-trapjes en polymeer trapjes.
coversandlifters280x150_4
Een goed ontworpen spa-afdekking en een gebruikersvriendelijk afdekkingshefsysteem zijn essentieel voor een doeltreffend gebruik van de spa. Er is een ruime keuze aan afdekkingshefsystemen zodat u het systeem kunt kiezen dat het beste past bij uw situatie.