Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!


Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Uw gegevens zijn veilig bij Caldera.Privacybeleid.

caldera_spas_brochure_preview

Ontspan met uw persoonlijke soundtrack

Een entertainmentsysteem in uw huis helpt u om te ontspannen, de stress te laten verdwijnen en er even tussenuit te knijpen, om uw hoofd leeg te maken. Een spa-entertainmentsysteem doet zelfs nog meer want, terwijl u tv kijkt of muziek luistert, wordt u ondergedompeld in rustgevend warm water voor een ontspannende massage. Een geweldige manier om uw geest en lichaam gelijktijdig te ontspannen.

CS_AC_WirelessiPod

Draadloos muzieksysteem met binnenshuis dockingstation

Voeg het exclusieve draadloze binnenshuis dockingstation toe om uw opties verder uit te breiden. Via het verbeterde systeem kunt u muziek overbrengen van binnen in uw huis naar uw spa door middel van een  iPod® of iPhone® – en u kunt de nummers en het volume rechtstreeks vanaf uw spa bedienen. Dit systeem is zo veelzijdig dat u via de audio-input van 3,5 mm bijna elk ander muziekapparaat, home-stereoset of zelfs een televisie erop kunt aansluiten.

utopia-speakers

Ingebouwde luidsprekers - Utopia™-serie

Onze Utopia-modellen met muziek bevatten drie paar luidsprekers met een laag profiel van 2,5 cm die de omlijnde hoofdsteunen omringen. Via deze ingebouwde, waterdichte luidsprekers, biedt het draadloze Bluetooth® muzieksysteem, ondersteund door een aparte subwoofer, een vol, kwalitatief geluid.

paradise-speakers

Ingebouwde luidsprekers - Paradise™-serie

Onze spa's met muziek van de Paradise-serie bevatten ingebouwde waterdichte luidsprekers van 9 cm. Deze elegante luidsprekers zijn weloverwogen geplaatst voor een prima geluidskwaliteit. Ook hier zijn het draadloze Bluetooth muzieksysteem en een aparte subwoofer ingebouwd

 

 

cs_vacanza_speakers

Vacanza™-serie

De meeste Vacanza-modellen zijn verkrijgbaar met het draadloze Bluetooth muzieksysteem en met mooi geïntegreerde luidsprekers, zodat u nog meer van uw spa kunt genieten. Een aparte subwoofer kan optioneel worden toegevoegd indien u dat wenst.