Entertainmentsystemen

Ontspan met uw persoonlijke soundtrack op de achtergrond

Met het entertainmentsysteem van Caldera® Spas kunt u uw vermoeide spieren kalmeren, terwijl u zich tegelijkertijd kunt ontspannen en uw geest tot rust kunt brengen. Bekijk uw favoriete programma of speel uw favoriete muziek af vanuit uw spa. Dit is een homemedia- en wellnesscentrum in één.
Caldera-Utopia-Speaker-1-plm1dv348w204gljw1d48fvayq78cp1hmugv9ccm6o

Utopia™-serie

De Utopia-modellen staan klaar om uw muziek af te spelen. Ze bevatten drie paar ingebouwde luidsprekers met laag profiel, die zich rond de voorgevormde hoofdsteunen bevinden en zorgen voor geluid van hoge kwaliteit.
Caldera-Paradise-Speaker

Paradise™-serie

De Paradise-modellen staan klaar om uw muziek af te spelen. Ze bevatten gestroomlijnde luidsprekers die strategisch geplaatst zijn in de spa-kuip.
Caldera-Vacanza-Speaker

Vacanza™-serie

De meeste Vacanza-modellen kunnen besteld worden met een ingebouwd muzieksysteem. Ze worden dan geleverd met strategisch geplaatste luidsprekers, die uw spa-genot optimaliseren.
Cantabria-Bluetooth-plm1dw0yfq3ag2k6qjrqsxmrk42lke57yz4cqmb80g

Geluidssysteem met draadloze Bluetooth®-technologie

Of u er nu voor kiest om muziek live te streamen of uw eigen afspeellijst van gedownloade muziek te gebruiken, met dit entertainmentsysteem kunt u via de draadloze Bluetooth®-technologie in uw spa genieten van de muziek op uw Bluetooth®-apparaat.
600x600-CalderaSpas-Monitor

Draadloos HD-beeldscherm van 56 cm

Geniet in uw spa van live tv en video’s met dit optionele beeldscherm met hoge resolutie. De resolutie van 1080p en het antireflectiescherm zorgen voor een geweldig beeld. Het scherm wordt geleverd met een beugel, voor een eenvoudige installatie. Het beeldscherm is bovendien weerbestendig. Voor extra bescherming kunt u een vinyl hoes bijbestellen.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC