Vacanza-serie

‘lle wellnessvoordelen van een Caldera®-spa aan een uitzonderlijke waarde. Ontspan en verkwik uzelf en voel u herboren en klaar voor wat het leven te bieden heeft.

Vacanza™-modellen.

Palatino™
Vacanza
Palatino™
Zitplaatsen 6|€€€€
Marino™
Vacanza
Marino™
Zitplaatsen 6|€€€€
Vanto™
Vacanza
Vanto™
Zitplaatsen 7|€€€€
Capitolo™
Vacanza
Capitolo™
Zitplaatsen 5|€€€€
Celio™
Vacanza
Celio™
Zitplaatsen 3|€€€€
Aventine™
Vacanza
Aventine™
Zitplaatsen 2|€€€€

Ontworpen voor genieters.

Zitplaatsen & jets

De gestroomlijnde spa's hebben een ergonomisch ontwerp waarmee uw lichaam volledig ondersteund wordt, en ze zijn voorzien van de Foot Ridge™-voetensteun met een unieke textuur, om u te helpen goed te blijven zitten en u te ontspannen, zeker als u geniet van de krachtige jets.

Hot Tub Circuit Therapy™

Elke spa uit de Vacanza-serie heeft tussen twee en vijf Hot Tub Circuit Therapy™-stations. Doorloop het hele circuit of concentreer de massage op die plekken die de meeste aandacht nodig hebben. In slechts 20 minuten tijd stapt u als herboren uit de spa.

FROG®-waterverzorgingssysteem

Het FROG-systeem* is gebaseerd op broom en het is zo ontworpen dat het efficiënt werkt in warm water. Het systeem is ingebouwd in de kuip van de spa.

EcoTech™-omkasting

Functionele vormgeving in de duurzame en toch stijlvolle EcoTech-omkasting, die beschikbaar is in drie hedendaagse kleuren.

Verlichting

Het verlichtingssysteem verspreidt fonkelende lichtstralen in de voetruimte en binnenkant van uw spa, en langs de rand van het water. Stel het in op de kleur van uw keuze of op een traag roterende weergave van de zes kleuren.

Entertainment

De meeste Vacanza-modellen kunnen worden besteld met ons optionele entertainmentsysteem met ingebouwde luidsprekers die kunnen worden gekoppeld aan ons draadloos Bluetooth-geluidssysteem.

Energiezuinigheid

Wij sluiten geen compromissen als het op energie-efficiëntie aankomt. Elk van onze spa's voldoet aan de strengste energienormen, die voor mobiele spa's zijn opgelegd door de California Energy Commission (CEC). Elk aspect van de constructie van uw spa - isolatie, verwarmingselementen, pompen en afdekking - werkt samen om uw spa-water warm te houden en uw energierekeningen laag.
Vorige
Volgende

Zie hoe onze spa's in uw ruimte passen.

Met Vision™ AR van Caldera Spas kunt u al onze spa’s in 3D bekijken, verschillende kleurencombinaties uitproberen en ze eenvoudig in uw ruimte plaatsen.

Vacanza™ -beoordelingen.

We hebben net onze nieuwe Caldera Vanto-spa in ontvangst genomen en we zijn er weg van. De jets zijn krachtig en er zijn precies genoeg jets om elk deel van het lichaam te behandelen. De spa past ook heel mooi op ons terras. Geweldige spa voor deze prijs

Eigenaar van een Vanto-spa

De Aventine is een geweldige aanwinst geweest voor onze veranda! De spa heeft de perfecte afmetingen en het onderhoud is heel eenvoudig. Zeer therapeutisch en toch efficiënt. Ik vind het geweldig!

Eigenaar van een Aventine-spa

We zijn verliefd geworden op onze Caldera-spa. We hebben net een koude periode achter de rug (-45) die vier dagen duurde en de spa heeft geen moment gehaperd. We controleerden de spa dagelijks en de temperatuur bleef behouden! Wij vinden het heerlijk om 20 minuten tot een paar uur te ontspannen in onze Caldera-spa.

Eigenaar van een Vanto-spa

Ik kan niet geloven dat we zo lang gewacht hebben om een spa te kopen... Het onderhoud is kinderspel, ons installatieteam legde alles uit wat we moesten weten... De spa ziet er geweldig uit en de kwaliteit voelt algemeen goed aan... Ik zou zeker een Caldera-spa aanraden als u op zoek bent naar een spa..

Eigenaar van een Celio-spa

Voor de eerste keer ben ik eigenaar van een spa ... de spa doet echt deugd als mijn vrouw last heeft van pijn in haar rug. Ook ik geniet van ontspannende momenten in de spa ... tot nu toe is de spa gemakkelijk te onderhouden. Ik zou dit merk aanbevelen.

Eigenaar van een Palatino-spa
Vorige slide
Volgende slide

Find a Dealer.

Een verdeler zoeken

Vertrouw op uw lokale Caldera-verdeler om uw spa-ervaring eenvoudig en aangenaam te maken.

Please enter a valid postal code.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC