Utopia™ Series

De Utopia-serie bevat een architecturaal geïnspireerde omkasting met een gebruiksvriendelijke touchscreenbediening en een uitstekende hydrotherapie-ervaring. Elk model wordt gebruiksklaar geleverd met het FreshWater-zoutsysteem voor natuurlijk aanvoelend water dat langer meegaat. Deze hoogwaardige serie is anders dan alle andere. En ze wacht op u.

Utopia™-modellen.

Cantabria™
Utopia
Cantabria™
Zitplaatsen 8|€€€€
Geneva™
Utopia
Geneva™
Zitplaatsen 6|€€€€
Niagara™
Utopia
Niagara™
Zitplaatsen 7|€€€€
Tahitian™
Utopia
Tahitian™
Zitplaatsen 6|€€€€
Florence™
Utopia
Florence™
Zitplaatsen 6|€€€€
Ravello™
Utopia
Ravello™
Zitplaatsen 3|€€€€

Ontworpen voor genieters.

Zitplaatsen & jets

Neem plaats. U zult het Caldera-verschil onmiddellijk voelen dankzij de unieke omtreklijnen die het lichaam omhullen en de ergonomisch vormgegeven configuraties. De spa's uit de Utopia-serie brengen de jetmassage naar een hoger niveau met een toevoeging van heup-, pols- en nekjets voor een volledige lichaamsbeleving.

Hot Tub Circuit Therapy™

Elk Utopia-model beschikt over maximum acht Hot Tub Circuit Therapy™-stations. Doorloop het hele circuit of concentreer de massage op die plekken die de meeste aandacht nodig hebben. Voel u herboren in slechts 20 minuten tijd.

FreshWater®-zoutsysteem

Het FreshWater®-zoutsysteem zorgt ervoor dat het water langer meegaat en natuurlijk aanvoelt, met slechts een heel klein beetje moeite van u. De eenvoudigere, zuiverdere en betere manier om van uw spa te genieten.

EcoTech™ Plus-omkasting

Kracht in combinatie met stijl met de EcoTech™ Plus-omkasting. Onze vooraanstaande omkasting is verkrijgbaar in drie eigentijdse kleuren en heeft een moderne zwarte bovenkant, een houtnerf-accent, roestvrijstalen omranding en een ingebouwde LED-lichtbalk die in elke tuin past.

Controlepaneel met aanraakscherm

Pas eenvoudig de jets, de verlichting, het draadloos geluidssysteem (optioneel) en het Freshwater-zoutsysteem (optioneel) aan met het intuïtieve Advent™-controlepaneel met aanraakscherm. Elk Utopia-model beschikt tevens over een extra hulpcontrolepaneel, zodat u de jets en de verlichting kunt regelen vanaf een tweede locatie in de spa.

Verlichting

Creëer een speciale sfeer met het instelbare SpaGlo™-verlichtingssysteem dat bepaalde zones van de spa accentueert (zoals de spa-rand, de voetruimte, het waterornament en de buitenste hoeken).

Entertainment

Alle Utopia-modellen kunnen worden besteld met ons optionele entertainmentsysteem met ingebouwde luidsprekers die kunnen worden gekoppeld aan ons draadloos Bluetooth-geluidssysteem. U kunt ook genieten van live TV en streamingvideo's vanuit het comfort van uw spa met het optionele draadloze beeldscherm van 56 cm 1080P met antireflectielaag en optionele vinyl hoes.

Energiezuinigheid

Naast de energiebesparende eigenschappen in elke Caldera-spa beschikt de Utopia-serie over een thermisch geïsoleerde bodemplaat die mooi vorm geeft aan de bodem van de spa, terwijl het contact met de grond wordt beperkt en de energiezuinigheid wordt verbeterd. De EnergyPro™-circulatiepomp in onze spa's van de Utopia-serie besparen u geld omdat ze op een zeer laag vermogen het water filteren.

On/Ready-logolampje

Elk Utopia-model is voorzien van een verlicht Caldera-logo, zodat u in één oogopslag weet wanneer uw water de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Het geeft ook aan of uw spa onderhoud, een filtervervanging of een servicebeurt nodig heeft.
Previous
Next

Zie hoe onze spa's in uw ruimte passen.

Met Vision™ AR van Caldera Spas kunt u al onze spa’s in 3D bekijken, verschillende kleurencombinaties uitproberen en ze eenvoudig in uw ruimte plaatsen.

Utopia™-beoordelingen.

We zijn zo DOL op onze Caldera-spa dat we hem elke dag gebruiken... We hebben gemerkt dat we beter slapen en niet meer dagelijks last hebben van kwaaltjes. Met het Freshwater-zoutsysteem is ook het onderhoud minimaal. Wij raden het merk Caldera zeker aan en zijn zo blij met onze aankoop.

Eigenaar van een Geneva-spa

Dit is onze tweede Caldera-spa. We hebben er nu een in beide huizen en we houden van de kwaliteit van de spa's. We hebben andere spa's bekeken en kwamen terug bij Caldera voor de kwaliteit en de prijs. Deze spa is enorm groot en de jets zijn perfect voor alle delen van het lichaam! We zijn er helemaal weg van!

Eigenaar van een Cantabria-spa

We zijn een gezin van 5 en genieten allemaal van de spa. Heerlijk na een training of een stressvolle dag, of als er vrienden op bezoek komen. We waren erg blij met de service die we kregen, iedereen was behulpzaam en erg aardig. Ik kan niet gelukkiger zijn!

Eigenaar van een Geneva-spa

Sinds we onze spa hebben, zitten we er elke dag in ... we hebben echt het gevoel dat ons stressniveau enorm verminderd is. We slapen beter en hebben minder spierpijn ... we hebben er jaren over gepraat om er een te nemen en we hebben er een heleboel bekeken vooraleer we de Geneva hebben gekozen .... Het was het wachten waard.

Eigenaar van een Geneva-spa

Na meer dan een jaar heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn spa. Een mooie, grote, goed uitziende spa zoals de Cantabria is bovendien een geweldige keuze. Hij heeft 8 zitplaatsen en elke zitplaats geeft een iets andere massage-ervaring. De grote straal die uit de bodem schiet is geweldig om mijn benen te masseren na een lange fietstocht. .... Ik vind het geweldig.

Eigenaar van een Cantabria-spa

We hebben er jaren over nagedacht om een spa te kopen en sinds we onze Tahitian hebben, heb ik alleen maar spijt dat we zoveel jaren hebben gewacht om hem te kopen. Ons hele gezin brengt graag tijd door in de spa.... Het is een kwaliteitsvolle spa die ik zo weer zou kopen.

Eigenaar van een Tahitian-spa
Previous slide
Next slide

Find a Dealer.

Een verdeler zoeken.

Vertrouw op uw lokale Caldera-verdeler om uw spa-ervaring eenvoudig en aangenaam te maken.

Please enter a valid postal code.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC