Paradise-serie

Transformatie, wellness en verbinding binnen handbereik. Onze spa’s van de Paradise-serie zijn de perfecte mix van efficiëntie en kwaliteit,  met subtiele houtnerf- en metaalaccenten voor een moderne toets in een klassiek spa-ontwerp. Elk model is gebruiksklaar met ons FreshWater-zoutsysteem voor natuurlijk aanvoelend water dat langer meegaat.

Paradise™-modellen.

Makena™
Paradise
Makena™
Zitplaatsen 6|€€€
Salina™
Paradise
Salina™
Zitplaatsen 7|€€€
Reunion™
Paradise
Reunion™
Zitplaatsen 7|€€€
Seychelles™
Paradise
Seychelles™
Zitplaatsen 6|€€€
Martinique™
Paradise
Martinique™
Zitplaatsen 5|€€€
Kauai™
Paradise
Kauai™
Zitplaatsen 3|€€€

Ontworpen voor genieters.

Zitplaatsen & jets

In de diepe zitplaatsen en de enorme binnenruimte geniet u van het verkwikkende effect van de jets op uw rug, dijen, kuiten en voeten.

Hot Tub Circuit Therapy™

Elke spa uit de Paradise-serie heeft tussen vier en zes Hot Tub Circuit Therapy™-stations. Doorloop het hele circuit of concentreer de massage op die plekken die de meeste aandacht nodig hebben. In slechts 20 minuten tijd stapt u als herboren uit de spa.

FreshWater®-zoutsysteem

Het FreshWater®-zoutsysteem zorgt ervoor dat het water langer meegaat en natuurlijk aanvoelt, met slechts een heel klein beetje moeite van u. De eenvoudigere, zuiverdere en betere manier om van uw spa te genieten.

EcoTech™-omkasting

Een combinatie van subtiele houtnerf- en metaalaccenten geven een moderne toets aan de klassieke spa-ontwerpen. Beschikbaar in drie moderne kleuren met speciaal geselecteerde metaalaccenten zodat u uw spa kunt afstemmen op uw huis, terras of wat u maar wilt.

Digitaal controlepaneel

Pas eenvoudig de jets, de verlichting, het draadloos geluidssysteem (optioneel) en het Freshwater-zoutsysteem (optioneel) aan met het digitale controlepaneel.

Verlichting

Het Caldera-verlichtingssysteem verspreidt fonkelende lichtstralen in de voetruimte en binnenkant van uw spa, en langs de rand van het water. Stel het in op de kleur van uw keuze of op een traag roterende weergave van de zes kleuren.

Entertainment

Alle Paradise-modellen kunnen worden besteld met ons optionele entertainmentsysteem met ingebouwde luidsprekers die kunnen worden gekoppeld aan ons draadloos Bluetooth-geluidssysteem. U kunt ook genieten van live TV en streamingvideo's vanuit uw spa met het optionele draadloze beeldscherm van 56 cm 1080P met antireflectielaag en optionele vinyl hoes.

Energiezuinigheid

Naast alle energiebesparende kenmerken in elke Caldera-spa beschikt de Paradise-serie over een EnergyPro™-circulatiepomp die u geld bespaart door op een zeer laag vermogen te werken om het water te filteren.
Previous
Next

Paradise™-beoordelingen.

We kochten een Seychelles-spa van Caldera ... Het heeft ons leven omvergeblazen. Mijn vrouw en ik gebruiken de spa 3-4 keer per week, en het is een heerlijke manier om wakker te worden met een kopje koffie in het weekend, of om te ontspannen aan het einde van de werkdag ... Ik heb het gevoel dat ik op mini-vakantie ben ... Ik heb geen spijt van deze aankoop.

Eigenaar van een Seychelles-spa

We overwegen al geruime tijd om een spa te kopen! Uiteindelijk hebben we er een gekocht en begin februari werd hij geïnstalleerd! We genieten zo van het gebruik van onze spa ... Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede klantenservice en een geweldige spa!

Eigenaar van een Kauai-spa

Ik ben erg blij met de aankoop van onze Makena. De installatie was een koud kunstje en het FreshWater-zoutsysteem is super eenvoudig te gebruiken ... of we nu 's morgens de dag beginnen met een koffie, of 's avonds de dag afsluiten, we kijken ernaar uit om onze spa deel te laten uitmaken van ons dagelijks leven.

Eigenaar van een Makena-spa

Dit model is de perfecte spa als u kleiner gaat wonen. Dit is onze 5de spa, de tweede Caldera, en tot nu toe de gemakkelijkste in onderhoud. Het zoutwatersysteem is zo efficiënt dat we nauwelijks extra chemicaliën gebruiken. De maat is makkelijk om in en uit te stappen als we ouder worden..

Eigenaar van een Kauai-spa

Het loont de moeite om te kiezen voor de instelbare jets van hogere kwaliteit en de langere garantie van de spa's uit de Paradise-serie. Ik ben heel tevreden over het Martinique-model dat we hebben gekocht ... als ik er zelf niet in zit na een lange dag werken, dan zitten mijn volwassen kinderen er wel in! Maar ik ben blij dat de spa veel gebruikt wordt!

Eigenaar van een Martinique-spa
Previous
Next

Find a Dealer.

Find a Dealer.

Count on your local Caldera Spas dealer to help make your experience easy and enjoyable.

Please enter a valid postal code.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC