EEN FRISSE
KIJK.

Maak kennis met het FreshWater®-zoutsysteem De eenvoudigere, zuiverdere, betere manier om van uw spa te genieten.

Met het revolutionaire FreshWater®-zoutsysteem van Caldera® Spas wordt waterverzorging een fluitje van een cent. Dit innovatieve, intuïtieve systeem levert u beter water, met minder gedoe, zodat u meer tijd overhoudt voor ontspanning, herstel en hereniging met uw vrienden en familie. Ontdek hoe uw spa zorg kan dragen voor u – en niet andersom.

caldera-spas-freshwater-page-simpler

Eenvoudiger

Gebruiksvriendelijke instructies op het scherm. Geen giswerk, maar gewoon een consistente, probleemloze bediening.

caldera-spas-freshwater-page-cleaner-way

Zuiverder

Het water houdt een heel jaar* lang indien het juist wordt onderhouden.
caldera-spas-freshwater-page-easier-way

Frisser

Het water is altijd zuiver en klaar voor gebruik. Zorgeloze waterverzorging zodat u zich kunt
ontspannen.

Dit gebruiksvriendelijke systeem is beschikbaar op alle spa’s uit de Utopia™– en Paradise™– serie vanaf 2019

Bekijk deze video over het FreshWater-zoutsysteem om te weten te komen hoe u meer tijd krijgt om te ontspannen in uw spa en geen tijd verliest aan het onderhoud ervan.

Eenvoudige en intuïtieve waterverzorging

Het FreshWater-zoutsysteem maakt gebruik van een onderhoudsvrij*, wegwerpbaar patroon om chloor op te wekken uit zout. Het patroon blijft tot vier maanden goed en kan eenvoudig worden vervangen in enkele seconden tijd, zonder gereedschap of hulp van de verdeler. Stel het gewenste chloorniveau gewoon in met één druk op de knop en het systeem zal automatisch de juiste hoeveelheid ontsmettingsmiddel opwekken, zodat u niet meer moet gissen met de manuele dosering.

Water dat langer meegaat en natuurlijk aanvoelt

Het FreshWater-zoutsysteem gebruikt minder chemicaliën dan de traditionele waterverzorging,  waardoor het water zachter aanvoelt, minder irriterend is voor de huid en ogen, en minder vieze geuren produceert.

Met minder additieven kan het water toch tot een heel jaar lang* fris en zuiver blijven en moet de spa pas na één jaar leeggemaakt en opnieuw gevuld worden. Hierdoor bespaart u niet alleen water en geld, maar
ook tijd die u anders zou nodig hebben voor
gecompliceerde waterverzorging.

Een eenvoudigere manier om te genieten van uw spa

Het FreshWater-zoutsysteem houdt het water zuiver en klaar voor gebruik zodat u meer tijd heeft om van uw spa te genieten en minder tijd moet besteden aan het onderhoud ervan.

Het systeem werd ontworpen om het water een heel jaar lang zuiver en helder te houden. Dat is tot 3x langer dan andere systemen. U bespaart dus tijd en geld, aangezien u uw spa minder vaak moet laten leeglopen en/of moet bijvullen.

*Factoren zoals het aantal gebruikers en de chemische eigenschappen van het water kunnen invloed hebben op de levensduur van het water. Als de spa op de juiste manier wordt onderhouden, dan houdt een verpakking van 3 patronen van het FreshWater®-zoutsysteem het water een heel jaar lang zuiver en helder. De beschikbaarheid van het product is afhankelijk van uw regio. Neem contact op met uw lokale verdeler.

Waarom kiezen voor het FreshWater-zoutsysteem?

Het FreshWater-zoutsysteem houdt het water warm en klaar voor gebruik met minimaal onderhoud. U kunt zonder gedoe genieten van alle wellnessvoordelen van een dagelijkse spa-sessie. Verlicht pijn, verbeter uw slaapgewoontes en bevorder uw relaties door middel van qualitytime met familie en vrienden. Het regelmatig gebruik van een spa in uw wellnessroutine kan uw gevoel, uw leven en uw relaties veranderen.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC