Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat van uw lokale Caldera Spas expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

UW GRATIS BROCHURE ONTVANGEN

Dat is al één stap dichter bij een kalmerende jetmassage!

caldera_spas_brochure_preview

Een holistische benadering van massagetherapie

Soms gebruikt u een spa om in stilte te ontspannen, misschien zelfs zonder gebruik te maken van de jets. Op andere momenten wilt u een actieve, doordringende massage die de spanning uit uw spieren haalt of pijnlijke, oververmoeide spieren snel herstelt.

De zitplaatsen en jets werden zorgvuldig en strategisch ontworpen in een Caldera-spa met een holistische benadering van het hele lichaam. Elke zitplaats of positie in de spa is bedoeld om een bepaalde spiergroep te bewerken, waardoor u een diepe massage krijgt op de plaats waar het nodig is.

Het is dezelfde gerichte en grondige trainingsbenadering die bevoegde persoonlijke trainers gebruiken voor een workout van het hele lichaam. Alle belangrijke spieren worden geactiveerd voor een evenwichtige fitnessroutine. Onze Hot Tub Circuit Therapy™ bewerkt dezelfde zones en richt zich op telkens één spiergroep. Zo kunt u werken aan uw nek en schouders, uw grote rugspieren, onderrug, hamstrings, kuiten en voeten. Door de intensiteit van de jets aan te passen kunt u ook de kracht van de jets bepalen—van een diepe, doordringende massage tot een kalmerende, ontspannende en lichte massage.


U komt er van kop tot teen herboren uit en u ervaart nergens nog spanning in uw lichaam en geest.

Ontdek Hot Tub Circuit Therapy

Ontdek hoe elke jet zich richt op een bepaalde spiergroep terwijl u van de ene zitplaats naar de andere gaat.