Hot Tub Circuit Therapy

Een holistische benadering van massagetherapie

Het ene moment gebruikt u de spa om in alle rust te ontspannen, om u gewoon onder te dompelen zonder de jets in te schakelen. Op andere momenten wilt u een actieve, doordringende massage die de spanning uit uw spieren haalt of pijnlijke, oververmoeide spieren snel herstelt.

De zitplaatsen en jets in een Caldera-spa werden zorgvuldig en strategisch ontworpen vanuit een holistische benadering van het hele lichaam. Elke zitplaats of positie in de spa is bedoeld om een bepaalde spiergroep te bewerken, waardoor u een diepe massage krijgt op de plaats waar het nodig is.

Het is diezelfde gerichte en grondige trainingsbenadering die erkende personal trainers gebruiken voor een workout van het hele lichaam. Alle belangrijke spieren worden geactiveerd voor een evenwichtige fitnessroutine. Onze Hot Tub Circuit Therapy werkt in op dezelfde zones en richt zich telkens op één specifieke spiergroep. Zo kunt u werken aan uw nek en schouders, uw grote rugspieren, onderrug, hamstrings, kuiten en voeten. Door de intensiteit van de jets aan te passen kunt u ook de kracht van de jets bepalen—van een diepe, doordringende massage tot een  almerende, ontspannende en lichte massage.

U komt volledig herboren uit uw spa en u ervaart nergens nog spanning in uw lichaam of geest.

Ontdek Hot Tub Circuit Therapy

Ontdek hoe elke jet zich richt op een bepaalde spiergroep als u van de ene zitplaats naar de andere gaat.

Zie spa-handleidingen

Tips en trucs voor het gebruik van uw spa.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC