Afdekkingen & afdekkingshefsystemen

Een afdekkingshefsysteem is een essentieel spa-accessoire dat uw spa, de afdekking van uw spa en uw investering beschermt. Dankzij het afdekkingshefsysteem kan één persoon moeiteloos de afdekking van de spa terug vouwen en aan de kant zetten. Zo kunt u al binnen enkele seconden in uw spa zitten en genieten van alle voordelen van uw dagelijkse sessie van 20 minuten. Wij bieden vier gebruiksvriendelijke ProLift™-afdekkingshefsystemen voor spa’s, die allemaal perfect passen bij de Caldera®-spa’s en uw afdekking beschermen. Praat met uw lokale verdeler om te zien welk systeem het beste past bij uw spa-model en behoeften.

ProLift III-afdekkingshefsysteem voor spa's

(Hiervoor is 61 cm vrije ruimte aan de achterkant en 7,5 cm vrije ruimte aan de zijkanten nodig)
Ons beste hefsysteem, de ProLift III, heeft twee pneumatische gasveren voor een geruisloze en vloeiende beweging. Er is heel weinig kracht nodig om de afdekking te verwijderen of te vervangen, zelfs bij grotere spa-modellen. De veren doen het zware werk.

ProLift II-afdekkingshefsysteem voor spa's

(Hiervoor is 61 cm vrije ruimte aan de achterkant en 7,5 cm vrije ruimte aan de zijkanten nodig)
De ProLift II, die ontworpen is zoals de ProLift III, gebruikt slechts één pneumatische gasveer voor een vloeiende hefbeweging.

ProLift IV-afdekkingshefsysteem voor spa's

(Hiervoor is 18 cm vrije ruimte aan de achterkant en 7,5 cm vrije ruimte aan de zijkanten nodig)
Bij gebruik op terrassen, plankieren of andere plaatsen waar de ruimte beperkt is, zorgt de ProLift IV ervoor dat u de afdekking net achter de spa rechtop kunt zetten.

ProLift-afdekkingshefsysteem voor spa's

(Hiervoor is 35,5 cm vrije ruimte aan de achterkant en 7,5 cm vrije ruimte aan de zijkanten nodig)
De ProLift is een eenvoudig maar toch uitstekend afdekkingshefsysteem, dat zowel aan de afdekking als aan de spa-omkasting wordt bevestigd en beschikt over een ingebouwde vergrendelfunctie. U hoeft de afdekking alleen maar op te tillen, van de spa af te schuiven en weg te vouwen. Opgelet: Het ProLift-afdekkingshefsysteem past niet op spa’s uit de Utopia™-serie.

Vervanging van de spa-afdekking

Een afdekking voor Caldera®-spa’s is ontworpen voor maximale energiezuinigheid. De strakke afdichting isoleert en houdt warmte vast, waardoor u kunt besparen op de gebruikskosten. Onze afdekkingen, die op maat gemaakt zijn voor Caldera-spa’s, zijn gemaakt van ons duurzame WeaterPro™-materiaal en worden schuin ontworpen zodat het water er vanaf kan lopen. Alle Caldera-afdekkingen beschikken over kindveilige sloten en worden geleverd met een montageset voor onze spa-afdekkingshefsystemen. Onze afdekkingen voldoen ook aan alle ASTM-veiligheidsnormen voor UL-classificatie.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC