Spa-trapjes

Caldera® biedt spa-trapjes aan om veilig en eenvoudig in en uit uw spa te stappen. Onze spa-trapjes bestaan in verschillende variaties zodat u ze kunt afstemmen op het ontwerp van uw spa. Maak uw keuze uit onze trapjes van de Utopia-™, Paradise-™ en Vacanza-™serie en onze polymeer spa-trapjes.

Trapjes van de Utopia™-serie

Verkrijgbaar in Ash, Java of Parchment.

Afmetingen van het product: (83 cm L X 57 cm B X 38 cm H)

Trapjes van de Paradise™- & Vacanza™-serie

Verkrijgbaar in Ash, Java en Parchment.

Afmetingen van het product: (82 cm L X 52 cm B X 40 cm H)

Polymeer trapjes

Verkrijgbaar in Ash, Java, Parchment en Black.

Afmetingen van het product: (78 cm L X 62 cm B X 42 cm H)

Wat u moet weten over de aanschaf van een spa-trapje

Waarom heeft u een trapje nodig voor uw spa?

Naast een spa-afdekking en een spa-afdekkingshefsysteem is een trapje het belangrijkste accessoire dat u nodig heeft voor uw spa om er eenvoudiger in en uit te kunnen stappen. Uw spa is een plaats voor ontspanning, plezier en qualitytime met het gezin. In en uit uw spa stappen mag geen moeite kosten, niet voor u en zeker niet voor uw geliefden. Voor nog meer veiligheid kunt u ook een spa-leuning overwegen.

Denk goed na over de afmetingen van uw spa-trapje

Elke spa heeft verschillende afmetingen en hoogtes. Voor de meeste spa’s is een trapje met twee treden voldoende om veilig en gemakkelijk uit de spa te kunnen stappen. Let op voor goedkope spa-trapjes die u naderhand koopt. Mogelijk is het trapje niet hoog, breed of diep genoeg voor uw spa.

Denk na over het materiaal

Denk eraan dat, net zoals uw spa, ook uw spa-trapje zal blootgesteld worden aan het weer. Het liefst wilt u natuurlijk een trapje waar weinig onderhoud voor nodig is en dat bestand is tegen invloeden van buitenaf gedurende de hele levensduur van uw spa. Spa-trapjes moeten niet alleen eenvoudig te reinigen zijn, ze moeten ook aangenaam aanvoelen wanneer u er blootvoets op stapt. U wilt het risico op splinters of schrammen natuurlijk vermijden. Ook het gewicht moet overwogen worden. Zwaardere trapjes zijn moeilijker te verplaatsen wanneer u ze bijvoorbeeld wilt reinigen of sneeuw wilt ruimen bij koudere klimaten. Uw spa zal qualitytime bieden voor iedereen, of dat nu met familie of vrienden is of om zelf te mediteren of reflecteren. In en uit uw spa stappen zou dan ook nooit een probleem of gevaar mogen zijn. Ons gamma van polymeer trapjes is gemaakt van recycleerbaar materiaal.

Het uitzicht is belangrijk

Uw spa is een aanvulling op uw huis en een bron van trots, een trekpleister. Uw spa verfraait uw tuin, uw terras of waar dan ook. Koop een spa-trapje dat past bij uw spa of er een mooie aanvulling op vormt.

Prijzen van spa's

Ontvang alle informatie die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen.
AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC