Vind nu nog eenvoudiger
de perfecte spa voor u.

Download Vision™ AR by Caldera® Spas.

Gebruik onze gratis tool voor een virtuele installatie van de spa, om virtueel te shoppen en modellen te vergelijken in eender welke kleur combinatie. Zie hoe de spa past in uw ruimte. Met Vision AR vindt u eenvoudig uw perfecte spa.

Ontdek de spa-modellen

Bekijk 3D-afbeeldingen van uw spa om de eigenschappen, ontwerpen en maten te vinden die u zoekt. Probeer onze verschillende kleurcombinaties om de perfecte match te vinden. Vervolgens kunt u uw beste keuzes opslaan in uw favorietenlijst.

Bekijk ze in uw ruimte.

Richt de camera van uw toestel op de plaats waar u de spa wilt installeren. Met een druk op de knop verschijnt er een driedimensionaal beeld van de spa op uw scherm. Pas de positie van de spa aan tot u de perfecte plaats vindt voor uw nieuwe spa.

Een kiekje nemen en delen maar.

Klik op het pictogram van de camera om een foto te trekken en uw droomspa te delen met vrienden, familie, (tuin)architecten, aannemers of uw lokale verdeler.

Maak de visies uit uw dromen waar.

Zodra u uw keuzes heeft beperkt, neemt u contact op met uw lokale verdeler van Caldera-spa’s om uw favorieten te delen. Zij zorgen vervolgens voor de laatste details en vooraleer u het goed en wel beseft, zit u te relaxen in uw eigen spa!

Vision AR-app van Caldera Spas.

Het was nooit eenvoudiger om een spa te vinden die past bij uw levensstijl en ruimte.

caldera-spas-find-a-dealer-map-p.jpg

Een verdeler zoeken.

Vertrouw op uw lokale verdeler van Caldera-spa’s om u te helpen uw ervaring eenvoudig en aangenaam te maken.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC