U hebt dus een spa besteld: Wat nu?

Voor ik mijn Caldera®-spa had, droomde ik vaak over hoe het zou zijn om er een te hebben. Ik beeldde me in dat ik vrienden zou uitnodigen voor een etentje en dat we de avond dan zouden afsluiten met een onverwachts spa-moment, dat ik een strikte “telefoonloze zone” zou creëren voor tijd met mijn echtgenoot, of, mijn persoonlijke favoriet, dat ik in stilte zou wegglippen van alles en iedereen om in de spa te stappen en de broodnodige tijd voor mezelf te nemen.

Als lid van het marketingteam van Caldera Spas maakt fantaseren over spa’s deel uit van mijn job. U kunt zich dus wel voorstellen hoe blij ik was eerder dit jaar toen mijn droom werkelijkheid werd en ik de eigenaar werd van een Geneva-spa uit de  Utopia -serie.

Tijdens de komende weken zal ik mijn eigenaarservaring met jullie delen zodat het toekomstige spa-eigenaren hopelijk kan helpen in hun zoektocht.

UW SPA-OORD CREËREN

Mijn prachtige Geneva-spa uit de Utopia-serie met Java-omkasting en een kuip in Arctic White.

 

Het spa-pad. We goten het beton 3 weken voor de levering van de spa zodat het beton de tijd had om volledig uit te harden.

 

De juiste spa kiezen is nog maar de eerste stap naar een wellnessritueel dat u jarenlange rust, comfort en ontspanning zal bieden. Maar zodra u de stap hebt genomen en de aankoop is voltooid, wat volgt er dan? Aangezien ik recent een trots lid ben geworden van de “Hot Tubbers Club” wil ik graag enkele van de belangrijkste factoren met jullie delen die ik tijdens de installatie van mijn ultieme spa-oord ben tegengekomen.


Waar komt de spa te staan?

Nadenken en plannen is essentieel om de perfecte plek voor uw spa te vinden. Hoewel iedere plek anders is, volgen hierna enkele dingen die u moet overwegen:

EEN PRIVE-OASE CREËREN

Om de meest ontspannende ervaring te beleven, houdt u uw spa best zoveel mogelijk weg van straatlawaai en nieuwsgierige blikken van de buren. Bij het uitzoeken van een plek voor uw spa moet u de plek vanuit alle hoeken bekijken en ook niet vergeten om naar boven te kijken. Idealiter is de gekozen locatie niet zichtbaar vanaf de straat of vanuit de vensters op de tweede verdieping van het huis van uw buren. Maar geen zorgen als uw plek niet de privacy biedt die u wenst! U kunt immers overwegen om een prieel te plaatsen, een grote outdoorparasol of een tuinhuis. Of doe zoals wij en voeg enkele strategisch geplaatste bomen en reuzestruiken toe.

NABIJHEID BIJ HET HUIS

Terwijl u aan het overwegen bent waar u uw spa zult installeren, lijkt het misschien niet zo erg dat u de hele tuin moet doorkruisen voor een sessie in uw spa. Maar geloof me, de nabijheid bij het huis is wel belangrijk. Ik weet uit ervaring dat iets wat niet gemakkelijk te gebruiken is, ook niet veel wordt gebruikt. Mijn echtgenoot en ik wilden er zeker van zijn dat we gemakkelijk in en uit onze spa konden stappen, zonder dat we door het natte gras moesten lopen of onze voeten vuil moesten maken. Nu hoeven we ons dagelijks ritueel nooit meer over te slaan, zelfs niet wanneer het buiten regent of koud is.

UW ZICHT MAXIMALISEREN

Waar wilt u graag naar kijken als u in uw spa zit? Bij het kiezen van een plek kan het een goed idee zijn om na te denken over de zitplaatsen van uw model. In mijn geval beschikt het Geneva-model van de Utopia-serie over een mooie ligplaats. We hebben onze spa zo geplaatst dat de ligplaats het beste zicht heeft, namelijk een zicht op de bomen.

Over het zicht gesproken, denk ook na over hoe het eruit ziet als u binnen in uw huis staat en naar uw tuin kijkt. Bij Caldera Spas vinden we dat spa’s er mooi moeten uitzien! Een van de redenen waarom ik de Utopia-serie heb gekozen, is de nieuwe EcoTech Plus-omkasting met een moderne zwarte bovenkant, houtnerfaccenten, roestvrijstalen omranding en ingebouwde LED-verlichtingsbalk. Ik vind het zalig om naar mijn tuin te kijken en mijn nieuwe spa te bewonderen.

Zicht op het spa-pad vanuit mijn woonkamer.


Hoe zal het eruit zien in mijn tuin?

Ik gebruik de Vision AR™-app van Caldera Spas om mijn spa virtueel te bekijken.


EEN BEELD VORMEN VAN UW NIEUWE SPA MET DE VISION AR-APP

Ik geef het toe, mijn echtgenoot wordt soms een beetje gek van mij telkens we nieuwe meubels willen kopen of een foto of spiegel willen ophangen. Ik vind het belangrijk dat alles op de juiste plaats staat of hangt en daardoor moeten we soms een aantal keren opnieuw beginnen en aanpassingen uitvoeren. Maar bij het vinden van de perfecte plek voor onze nieuwe spa hadden we geen last van het zware heffen dankzij de Vision AR-app van Caldera Spas. Nadat ik de app had gedownload op mijn telefoon selecteerde ik de Geneva uit de Utopia-serie en richtte ik mijn telefoon naar de verschillende plaatsen in mijn tuin. Met één druk op de knop kon ik zien hoe mijn spa er zou uitzien in onze tuin. Ik vond het geweldig hoe de gebruiksvriendelijke technologie voor augmented reality het eenvoudig en moeiteloos maakte om een model te kiezen, verschillende kleuropties te testen en te beslissen waar de spa zou geplaatst worden. Ik kon zelfs een foto maken en doorsturen naar mijn echtgenoot om zijn mening te vragen!


UW BUITENRUIMTE VERBETEREN

Uw spa-oord kan zo worden ontworpen dat deze mooi past in uw tuin en uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Of u nu een spa toevoegt aan een reeds aangelegde tuin of van nul af aan begint (of ergens tussenin, zoals ik), u mag er zeker van zijn dat uw nieuwe Caldera-spa de omgeving een prachtig accent zal geven. In hun eentje of samen met wat planten, verhardingen en accessoires zijn deze spa’s ontworpen om elke tuinstijl te verbeteren, van modern tot traditioneel.


Hoe bereid ik mijn tuin voor?

DE FUNDAMENTEN LEGGEN

Zodra u de perfecte locatie voor uw spa hebt gevonden, hebt u een structureel stabiele en vlakke ondergrond nodig om de spa op te zetten. Hiervoor bestaan er verschillende opties – u kunt kiezen voor een betonnen dek, een plankier of een geprefabriceerd spa-pad. Wat u ook kiest, denk eraan dat een gevulde spa heel veel kan wegen. Zorg er dus voor dat de gekozen locatie het gewicht kan dragen. Onze Gebruikershandleiding en uw lokale verdeler van Caldera-spa’s kunnen u helpen met de nodige stappen. Hoe groot wilt u het oppervlak onder uw spa? Een vuistregel is dat de ondergrond minstens iets groter moet zijn dan de voetafdruk van uw spa. Onze Geneva-spa is 226 × 226 cm en we hebben ervoor gekozen om een betonnen pad van 350 × 350 cm te gieten. Hierdoor is er genoeg ruimte om rond de spa te wandelen zonder onze voeten vuil te maken.


OPSTARTEN

Hoewel de vereisten niet ingewikkeld zijn, gelden er enkele belangrijke veiligheidsvoorschriften waardoor het nodig is om een professioneel erkende elektricien in te schakelen. Dit gezegd zijnde, de stroomvereisten voor spa’s verschillen. Voor meer informatie over de elektrische vereisten van onze spa’s, raadpleeg onze Gebruikershandleiding.


Maak gebruik van deze nuttige links en ons netwerk van onafhankelijke verdelers.

Bedankt dat ik de eerste stappen in mijn spa-traject met jullie mocht delen. Denk eraan, u hoeft geen lid te zijn van het Caldera-team om een naadloze installatie te garanderen. Ons team heeft een heel gamma van nuttige tools ontwikkeld om het aankoop-, planning- en installatieproces te stroomlijnen. Raadpleeg calderaspas.nl om onze Aankoopgids voor spa’s, de spa-planningtools, de Gebruikershandleiding en informatie over onze Vision AR-app te ontdekken. Onze verdelers van Caldera-spa’s zijn spa-liefhebbers die niet kunnen wachten om al uw vragen te beantwoorden en u bij elke stap een buitengewone ervaring te bieden.

 

Ik op mijn favoriete plek – de UltraMassage™-ligplaats. Ik hou van het zicht dat ik heb vanuit deze ligplaats, terwijl de jets mijn nek, schouders, volledige rug, kuiten en voeten masseren.

 

Mijn echtgenoot en ik zijn blij om lid te mogen zijn van de “Hot Tubbers Club”!


Ik heb nog zoveel meer te vertellen, maar mijn Caldera-spa is warm en wacht op me. Ik denk dat het tijd is voor mijn dagelijkse onderdompeling!

See Hot Tub Manuals

Tips & tricks for using your hot tub.

AMERICAS
EUROPE & RUSSIA
AFRICA & MIDDLE EAST
ASIA PACIFIC